LEDARE: Dracula vid makten

När man som jag har varit föremål för ett mordförsök och nu får se dansktalande muslimer framföra nya dödshot på video, kan man reagera på olika vis. Man kan gråta, man kan skaka, man kan bryta samma, man kan be om förlåtelse för det hemska man har gjort mot en gammal pedofil till stråtrövare och lustmördare. Min reaktion är raseri.
[divider]

Du läser nu en gratis-artikel från Dispatch International. För att få tillgång till hela vår sajt och läsa fler intressanta artiklar behöver du en prenumeration

En prenumeration ordnar du enkelt nedan. Saknar du Paypal eller vill betala på annat sätt, hör av dig till oss via e-post

[box type=shadow align=alignleft width=40 ]Full tillgång till vår sida under ett dygn, 15 kr

[/box]

[box type=shadow align=alignleft width=40 ]6månader 505 kr

[/box]

[box type=shadow align=alignleft width=40 ]12 månader 915 kr

[/box]
[divider]

 

Jag är rädd för att jag faktiskt skrek när en vänlig man från den danska underrättelse- och säkerhetstjänsten PET ringde till mig i går. Han ville bara försäkra mig om att polisen har full kontroll över de miljöer som vill döda mig och andra. Vi håller ett öga på dem, sa han.

PET, som såvitt jag vet har cirka 800 anställda, håller alltså ett öga på samtliga moskéer i Danmark och samtliga muslimska organisationer och nätverk som enligt vad ex-imamen Ahmed Akkari nyligen avslöjade allesammans styrs av rabiata muslimer.

Nej, det gör de inte! Kontakten består på sin höjd i att moskéernas sluga ledare, som betalas av pengastarka banditer i Mellanöstern, drar PET vid näsan och använder de poliser och politiker de agerar rådgivare åt för att framföra det lögnaktiga budskapet om islams fundamentalt fredliga och kärleksfulla avsikter.

 

PET har just lanserat en ny antiradikaliserings-strategi, som går ut på att be moskéerna förhindra att unga muslimer blir extremister och kastar sig ut i heligt krig.

Nästa steg är väl att sätta Dracula i ledningen för en blodbank.

Men polisen måste förstås följa de order de får från regeringen. Samma regering som har sett hur danskar utsätts för muslimskt våld, mord, våldtäkter och andra brott som de enligt sin religion har rätt eller plikt att begå.

Gärningsmännens samveten är rena. Eller rättare sagt: de har inget samvete. Allt de behöver göra är att slå upp Koranen och om de inte kan läsa så kan de lyssna till sin imam, som gärna berättar för dem vad man ska göra med avfällingar och vantrogna.

 

Mitt raseri riktar sig inte mot profetens följare. De gör ju bara vad deras förebild Muhammed har sagt åt dem att göra för att komma till paradiset, där de får 72 liderliga jungfrur till sitt förfogande, får dricka vin i långa banor och om de är lagda på det hållet får kasta sig över villiga pojkar.

Som Winston Churchill påpekade i en bok utgiven 1899 har det aldrig funnits en mera bakåtsträvande och korkad religion.

Jag vägrar tro att de olika danska regeringarna är sämre upplysta än Churchill och otaliga andra författare, som i tusentals böcker har beskrivit vad islam går ut på.

Men regeringen struntar i vilket. Den har för länge sedan anslutit sig till främmande tjänst. Ursprungligen var det annars statens viktigaste uppgift att beskydda sina medborgare mot den skada utlänningar kunde åsamka dem.

 

De senaste 30-40 år har motsatsen gällt: Olika regeringar oavsett om de har kallat sig höger- eller vänsterorienterade har uppfört sig som hejaklackar åt en blodtörstig och imperialistisk ideologi och har svartsjukt förföljt de danskar som har vågat opponera sig.

Den nuvarande regeringen har som sin politik att underlätta så mycket som möjligt för den muslimska invandringen.

Fler och fler kommentatorer lägger nu märke till likheterna mellan islam och nazismen. Men trots att de västeuropeiska demokratierna England och Frankrike anklagades för att de inte stoppade Hitler medan tid fanns, är det aldrig någon som har anklagat dem för att direkt ha hjälpt honom till makten.

 

Med vår regering är det precis tvärtom.

Den insisterar på massinvandring av muslimer och den förföljer alla som kritiserar islam.

Jag vet det, för jag har själv spenderat ett och ett halvt år på en rättssak där den danska staten anklagade mig för att jag kritiserade islams kvinnosyn.

Jag tvivlar inte på att den islamofila danska åklagarmyndigheten kommer att lusläsa denna artikel i syfte att återigen dra mig inför rätta.

Kom igen, bara. En man som står under dödshot fruktar inte islams servila medhjälpare.

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".