Dispatch tar sommarlov

Kära läsare!

Den här veckan bjuder vi alla våra läsare på hela veckans nummer av Dispatch International gratis! Vi firar att vi har kommit ut som papperstidning i ett halvår och att vi nu går på en välbehövlig sommarledighet i fem veckor.

Passa på att läsa om den tyske forskaren som erkänner att det är något allvarligt fel på klimatmodellerna som varnat för den globala uppvärmningen, om den franske visselblåsaren som avslöjade att landets domare hade en Avskumsvägg men nu fördöms av journalistförbundet och om kvinnan som utmanar ANC i Sydafrika. Och mycket, mycket annat!

När du övertygat dig om att Dispatch är en tidning du inte kan vara utan, så önskar vi dig välkommen som prenumerant! Klicka bara på fliken Prenumerera och följ instruktionerna. 8 augusti är vi tillbaka med nya fullmatade nummer av Sveriges viktigaste tidning.

Under vår sommalerdighet så kommer vi med att bygga om vår webbsida och göra den mer tilltalande och enklare för dig som läsare.
Ingrid Carlqvist & Lars Hedegaard
chefredaktörer
Dispatch International

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".