KRÖNIKA: Mona Sahlin och Dantes Inferno

Nu manövrerar Mona Sahlin för att ha ryggen fri. I en artikel anklagar hon Malmö stad för att ha missat samma sak hon själv gjort: Hotet från den islamistiska våldsbejakande extremismen.

I artikeln står att den 23-årige svenske medborgaren Osama Krayem från Rosengård i Malmö är misstänkt för direkt inblandning i de blodiga terrordåden i Bryssel och Paris.

Sahlin påstår att Malmös politiker inte har sett islams rekrytering av unga muslimska Malmöbor som ett problem, enligt Sahlin har de i stället fokuserat på högerextrema kretsar. Sahlin, som är nationell samordnare mot våldsbejakande extremism, fokuserar gärna själv på högerextrema, hon hittar till och med på de kretsarna ibland!

I de debattprogram hon medverkat i efter islams terrordåd har hon väst fram Breivik då islams terrorism skulle debatteras. Sahlin är en av de största islamofober vi har i Sverige, hon vågar inte tala om islam.

Då svenska medborgare (många av dem äldre kvinnor) demonstrerade mot den stolliga regering vi har, kallade hon dem för högerextrema våldsbejakande nazister. Mona Sahlin skrev detta i en artikel (som snarare bär Expos signum) där hon skamlöst ljög. Jag har beskrivit detta i en krönika.

Nu kritiserar hon Malmö för att Malmö gjort samma sak som hon själv gjort. Tala om att kasta sten i glashus. Sahlin är alltså nationell samordnare mot våldsbejakande extremismen, men missar själv vilken extremism som är det största hotet mot Sveriges demokrati.

 

Terrorforskaren Magnus Ranstorp säger att ännu fler personer med svenskkoppling kan dyka upp i utredningarna om islams terrordåd. Sahlin har fokuserat på fel hot och i sin samordnande funktion har hon uppenbarligen lett andra att göra samma sak. Vi behöver inte vara terrorforskare för att begripa att ännu fler svenskar kommer att dyka upp i islamistiska terroraktioner. Det krävs heller ingen raketforskning för att räkna ut att Sahlin nu agerar för att rädda sitt eget skinn.

Det räcker att via internet läsa vad som sker för att se en tendens: Svenska terrorister har genom åren blivit allt fler, några exempel:

2012 greps den svenske libanesiske terroristen Atris Hussein i Thailand. Den misstänkte hade band till Hizbollah, den shiamuslimska islamistgruppen i Libanon som backas upp av Syrien och Iran. Gruppen är enligt Expressens artikel med på USAs och EUs terrorlistor.

2012 dömdes ett antal svenska terrorister för att 2010 ha planerat ett bombdåd mot danska tidningen Jyllandsposten. Tidningens brott: De publicerade teckningar på islams profet Muhammed.

2012 greps en svensk terrorist på Cypern, han planerade att spränga israeler i luften. Även denne svenske terrorist arbetade för den antiisraeliska shiamuslimska organisationen Hizbollahs räkning.

Januari 2016: Cypern igen, två svenska terrorister greps. De har varit kända sedan 2005 och öppet visat sina terroristsympatier!

I februari i år föll domen mot en 17-årig svensk flicka som greps i Österrike då hon var på väg till den sunnimuslimska organisationen Islamiska staten. I flickans mobiltelefon fanns bland annat hyllningar till massmorden i Paris.

Socialnämndens socialdemokratiska ordförande säger: När flickan kommer hem till Sverige ska socialtjänsten utreda vilket stöd hon och hennes familj behöver. Ska de lämna ut telefonnumret till Mona Sahlins hotline för blivande terrorister?

 

Tecknen har funnits i många år, men Sahlin har missat dem helt.

Tecken tyder på att islam påverkar allt fler i Sverige att bli terrorister eller terroristers sexuella tillgång (vilket är kvinnans lott i de kretsarna).

Redan 2014 skrev Svenska Dagbladet om hur unga svenskor reser till Syrien och Islamiska staten: Varför överger unga kvinnor sin familj och tryggheten i Sverige för att ansluta till en av FN terrorstämplad organisation?

En svensk terrorist har till och med suttit i SVTs Uppdrag granskning och berättat om sin verksamhet!

SÄPO tror att 300 svenskar har rest till Islamiska staten.

Med facit i hand kan man undra över Sahlins begåvning eller hennes agenda. I stället för att samverka mot islamistisk terrorism verkar hon samverka för att dölja denna våldsbejakande extremism. De kanske är av den orsaken Sahlin hittar på att äldre demonstrerande kvinnor är högerextrema våldsamma nazister.

 

Det verkar som att islam inte bara lyckas lura fifflande Mona.

Minst en svensk har konverterat till islam och blivit terrorist. Mikael Skråmo deltog redan 2009 i SVTs Debatt, under vinjetten Hetsjakt på muslimer. Ur en artikel kan vi läsa:

Den här skräcken som finns i Schweiz mot minaret minoriteter eeh eller vad heter det? Minareter. Den här skräcken bildar på [sic] okunskap i islam, säger Michael Skråmo i programmet.

För över ett år sedan tog Skråmo sin familj till Syrien varifrån han i en video uppmanade till mord på islams fiender. Hetsjakten verkar vara riktad mot icke-muslimer, det är i varje fall de som utsätts för islams terrorism och mord.

Sahlin och andra såg inte tecknen då heller, sannolikt för att deras okunskap om islam är gigantisk.

 

Jag har mailat frågan till många inom makten, medierna och Svenska kyrkan: När ska de och vi få lära oss vad islam är?

Jag har fått några få svar, bland annat från demokratiminister Alice Bah Kuhnke och socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin. Alla svar innehåller i stort sett samma floskler och argumentet att vi har religionsfrihet i Sverige.

Från Bah Kuhnke var svaret i korthet att vi ur ett genusperspektiv ska få lära oss vad islamofobi är.

Från Carin Jämtin kom detta: Jag delar inte din syn på islam, utan jag tror att alla religioner är fullt förenliga med humanism och demokrati.

Jämtin tror. Under tiden Jämtin tror och demokratiminister Bah Kuhnke vill lära oss att inte vara kritiska mot islam kommer sannolikt fler svenskar bli mördare i Allahs namn.

 

Sahlins trick har varit att hitta på det som inte finns för att dölja det som är.

När det som är verklighet (islams terror) växer och blir så stort att det tar livet av dem som lurades av det som knappt finns (högerextremism), kommer Sahlin inte att vara så populär. Mona Sahlin har varit högt betald nationell samordnare mot våldsbejakande extremism i snart två år, under den tiden har hon lyckats med:

att få Röda Korset att öppna en stödlinje samt

kallat äldre demonstrerande damer för nazistiska, våldsbejakande, högerextremistiska män.

Case closed i fallet Sahlin.

I Dante´s Divina Commedia står att över infernots (helvetets) portar fanns en text med orden I som här inträden, låten hoppet fara.

Den texten borde sitta ovanför dörren till Sahlins tjänsterum. I som där inträden äro i sanning hopplösa.

Micke Carlsson

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".