KRÖNIKA: Politiska markörer visar vägen till avskaffandet av Sverige

I min ungdom fanns det FNL-are. De var mestadels studerande ungdomar med långt hår som sympatiserade med den kommunistiska gerillan FNL i Vietnam. De bar ofta ett FNL-märke på jackan där man kunde läsa Med FNL för Vietnams folk, för att visa att de var motståndare till USA eller USA-imperialismen, som de sa.

I en demokrati med yttrandefrihet kunde de tryggt stå utanför Domus och Systemet och sälja sina tidningar. Med knappen talade de om för världen att de tagit ställning för något. Ett dussintal år senare gick mängder av kärnkraftsmotståndare omkring med en annan knapp där det stod Atomkraft? Nej tack. Samma sak där. De var aktivister för något. Eller mot något.

I morse när jag väntade på min buss stod en man framför mig i kön med en ryggsäck från Lärarförbundet. Ni vet en sådan där som alla lokalombud som varit på kurs går omkring med. På ryggsäcken satt en knapp med texten Lärare mot rasism.

Jaha, tänkte jag filosofiskt. Här har vi en man som är emot rasistiska lärare. Att stora frågor som Vietnamkriget och kärnkraftsfrågan behövde knappar i kampen kan jag förstå, men rasism i lärarkåren? Det måste tydligen vara så ett stort problem att de låter sina ombudsmän och lokalombud pryda sig med dessa knappar.

 

Lärarna är vid sidan av medierna de viktigaste aktörerna för att omvandla Sverige till ett mångkulturellt projekt. Till skillnad från journalisterna jobbar de bokstavligen vid fronten. De tampas med elever som inte respekterar kvinnliga lärare och som hatar svenskar generellt, så många av dem kan med egna ögon bedöma hur projektet utvecklas. En del av lärarflykten, det vill säga lärare som slutar arbeta i skolan, är bevisligen lärare som röstar med fötterna och söker sig till skolor där mångkulturen inte dominerar eller så hoppar de av yrket helt och hållet.

Men det är inget som Lärarförbundet uppmärksammar. Om bara lärarna får högre löner och skolan mer pengar till de så kallade utsatta områdena, så kommer alla problem att vara ur världen, tycks de resonera. Men detta får de redan. Elever från sådana områden har en mycket högre skolpeng än alla andra. Så kallade socioekonomiska bidrag.

 

Medan min buss rullar in till stan hinner jag besöka Lärarförbundets hemsida. Jag klickar på länken Påverka! Och där kan jag läsa mer om Lärare mot rasism, och varför de har sådana där knappar:

Nu ser vi hur främlingsfientliga vindar blåser allt kraftigare över Sverige. Vi kan aldrig acceptera rasism och intolerans. Därför har vi på Lärarförbundet tagit fram dekaler, knappar och affischer så att du kan visa var du står och tycker.

De säger att de samarbetar med Expo. Det gör hela det svenska etablissemanget, så det är inget märkvärdigt med det. Lärarförbundet bryr sig inte om vad Expo är för några typer. Att de samarbetar med kriminella vänsterextremister och att de för olagliga åsiktsregister verkar inte spela någon roll. De samarbetar också med organisationen Unga mot antisemitism och främlingsfientlighet (UMAF). UMAF grundades av SD-hataren Siavosh Derakhti. Siavosh namn kommer ni sannolikt att få möta i fler sammanhang i framtiden. Han är perfekt i rollen som ambassadör för ett avskaffat Sverige.

 

På goda grunder anar jag nu att Lärarförbundets knapp kanske inte är så oskyldig. Problemet är sannolikt inte att rasistiska lärare ska övertygas. Nej, lärarkåren består mest av lydiga tjänare som aldrig säger ifrån. Klimatet i skolan är kvävande politiskt korrekt. Det kallas värdegrunden.

Väldigt många skolmänniskor har likt medborgare i det forna Östeuropa dubbla uppsättningar åsikter. Skolan ska ju enligt läroplanen fostra kritiskt tänkande individer, men det gäller bara vissa åsikter. Detta känner lärarkåren till.

Knappen med Lärare mot rasism är en del i en politisk kamp mot SD (SD är de främlingsfientliga vindarna om ni inte redan fattat det) och för massinvandring, ja till islam och i förlängningen ett avskaffat Sverige.

Jag släpper Lärarförbundet och mina tankar vidgas nu till andra områden som ännu saknar knappar. Till exempel Tandläkare mot trafficking, Metallarbetare mot tortyr eller kanske Elektriker mot dödsstraff. Tankarna svindlar när jag inser hur många områden som saknar knappar.

 

Arvid Klegg

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".