INSÄNDARE: PK-medier har fått ett alldeles för stort inflytande över SD!

Det var främst på grund av all mörkläggning i medier och att vänstern med det goda våldet kom undan, som gjorde att jag började rösta på Sverigedemokraterna.

Nu tvekar jag om de verkligen ska få min röst nu när de har blivit ett PK-parti som allt som oftast offrar fotfolket i sin jakt på fler röster.

SD utesluter folk till höger och vänster, och säljer ut sig själva och sina ideal i jakten på makt. Hur mycket annat kan de tänka sig att sälja ut?

Just nu är många SD-sympatisörer förbannade på ledningen som fallit i denna gyttjegrop för några rösters skull. SD ska nog tänka sig väldigt noga för när det gäller uteslutningar om de inte vill tappa sina gamla väljare.

 

Och det är väldigt dubbelmoraliskt att till exempel låta Björn Söder sitta kvar efter att han blivit fotograferad med en nazist i sin ungdom, medan Catharina Strandqvist fick gå för en fem år gammal bild där hon städade med en hakkorsarmbindel efter en maskerad.

Kommer SD fortsätta att vara så mainstream och följa mediernas vinklade bild av Folkets Demonstration?

De flesta i SDs ledning ställer sig nog bakom uttalandet som Mattias Karlsson gjorde om att arrangörerna för Folkets Demonstration ska ta kraftigare avstånd mot högerextremism. Och vem som helst tycker ju att både höger- och vänsterextremism ska bekämpas!

 

Mattias Karlsson har en viss poäng i det han säger, men jag tycker att både Therese Larsson och Johan Widén har tagit avstånd från all sorts extremism. Och viktigast av allt: Oavsett hur mycket de tar avstånd så kommer medierna att vinkla till nackdel för Folkets demonstration. Detta borde SD tänka på.

Arrangörerna ville inte neka någon rätten att bevista en offentlig demonstration. Och den urartade inte, trots att antirasisterna med Mattias Våg och PCP (Perus kommunistiska parti!) gjorde sitt bästa för att provocera de fredliga och folkliga demonstranterna.

Just nu är SD det enda parti som arbetar för Sverige och svenskarnas överlevnad, och det är därför de hittills har kommit undan med sånt här.

Var är alla idealister?

Den dagen vi har en sann idealist som politiker lär det märkas i dennes plånbok.

 

Charlotte Jacobsson