INSÄNDARE: Därför ska ni gå över till alternativa medier!

Jag har länge haft ett stort intresse för journalistik. Men som alla svenskar som är vakna, vet jag tyvärr att svenska medier inte är mycket att räkna med. 

Sovjetunionen största tidning hette Pravda och det betyder i en rak översättning sanning. Egentligen undrar jag varför det finns så många olika tidningar i Sverige de drivs ju alla av samma agenda. Man borde slå ihop Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter och kalla den nya produkten Dagens Pravda. För det är just vad den agendasättande journalistiken är en pravda.

Sovjetunionens Pravda drevs av kommunistpartiets politiska agenda. I Sverige är det i stället mångkultur, vänsterliberalism och socialism som är agendan. Medierna har sedan 1980-talet ständigt förnekat de problem som kommit med invandringen den ökade brottsligheten, bidragsberoendet och problemen med att anpassa sig till det svenska samhället.

Mainstream-mediernas lägger locket på känsliga frågor, de ljuger och sprider dimridåer om Sverigedemokraterna och detta har lurat många människor. Journalistkåren har tagit på sig rollen som uppfostrare. De vill lära oss svenskar hur vi ska tänka och tycka, precis som i vilken totalitär stat som helst. Mediernas verkliga roll är egentligen att granska makten och avslöja maktfullkomlighet, skriva nyhetsartiklar och göra tv-sändningar som är politiskt neutrala. Journalistkåren ska inte ta ställning för ett visst parti eller samarbeta med staten för att förfölja medborgarna, men det är just vad svenska journalister gör.

 

Man borde villkora presstödet om nu den subventionen ska vara kvar. Endast tidningar som är neutrala, håller sig till sanningen och inte bedriver agendajournalistik borde i så fall kunna få detta stöd.

Men eftersom mediernas tryck mot oss vanliga människor är så hårt har vi varit tvungna att skapa egna medier, de så kallade alternativa medierna. Mainstream-medierna fruktar dem, eftersom de alternativa hotar deras maktställning.

Det finns många bra sidor där folk kan ta del av ocensurerade nyheter  Avpixlat, Dispatch International, Nyheter Idag, Nya tider och Samtiden för att ta några exempel.

Sveriges Radio är lika vänsterstyrt och ägnar sig åt samma agendasättande journalistik.

Det finns i dag utmärkta radio-poddar som alternativ till SR. Ingrid & Conrad är ett bra exempel på en bra podd som absolut måste uppmuntras.

Ingrid Carlqvist är en av få journalister som är verkligt modiga och som jag beundrar. Det är alltid en fröjd att höra henne och Conrad diskutera olika politiska frågor eller intervjuer.

Även podden Radio Realism, RLM, kan rekommenderas. De har visserligen färre sändningar, bara en gång i veckan på söndagar, men den är absolut värd att höra.

 

Det finns ljuspunkter. De alternativa medierna blir allt större och får allt mer inflytande. PK-medierna utmanas nu allt mer och svenska folket har ett alternativ till den agendasättande Dagens Pravda.

Ge aldrig upp. Läs fler alternativa medier så att du märker förljugenheten i mainstream-medierna.

Sverige är ett fint land som är värt att kämpa för och bevara. Vi ska inte ge upp vårt land till de vänster- och liberala krafter som vill slå sönder våra traditioner, kultur och vår välfärd.

Tappar mainstream-medierna sina läsare och lyssnare till vår sida så är slaget vunnet. De förlorar då allt sitt inflytande och kan inte längre agera uppfostrare och överförmyndare över det svenska folket.

 

Daniel Johansson

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".