Ung kvinna mördad i Finspång två män gripna

En 29-årig svensk kvinna har hittats mördad i sin lägenhet i centrala Finspång under natten mot söndagen nu har polisen gripit två jämnåriga män misstänkta för mord alternativt dråp.

Kvinnan mördades under natten mot söndagen uppger polisen i Östergötland. Polisen larmades klockan 02.24 gällande bråk i en lägenhet på Kapellvägen i Finspång. Ett flertal polispatruller åkte till adressen. Där påträffades en livlös kvinna, som senare på sjukhus konstaterades avliden.

Polisen är förtegen om vilket slags skador kvinnan hade de kan inte heller svara på om något tillhygge har använts för att mörda kvinnan. I bostaden fanns också två män i 30-årsåldern som greps på plats misstänkta för mord. Enligt polisen ska männen och kvinnan ha varit bekanta med varandra.

Man kan inte bortse från att de här männen inte har någonting med dödsfallet att göra, sa Fredrik Kliman, presstalesperson på polisen i Östergötland till Aftonbladet.

 

Kvinnan är skriven på adressen men det är oklart vad männen gjorde där. Bostaden har spärrats av för teknisk undersökning och polisen har gjort beslag på plats. Rättsläkarens undersökning, förhör med de gripna männen och teknisk bevisning får nu leda fram till en bedömning av ärendet.

Det här ärendet kan ta vilken vändning som helst, sa Fredrik Kliman till lokaltidningen Norrköpings-Tidningar på söndagsmorgonen.

Kvinnans anhöriga har underrättats av polisen.

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".