Kommer blågula islam ta över Sverige?

Har islams nästan omärkliga intrång i Europas demokratier övergått till mer hårdföra krav? Ett exempel är världens kanske största folkfest, den årliga oktoberfesten i München, som i år startar 19 september. Muslimerna vill nu stoppa den omoraliska festen.

Oktoberfest (en stor ölfestival) arrangerades första gången år 1810, nu är denna folkfest utsatt för islamska krav. Islams anhängare har sänt in en skrivelse till Münchens styrande där det krävs att oktoberfesten ska ställas in på grund av:

Den omoral som råder på festplatsen.

Att alkohol och maträtter av svin kan störa de numera stora grupperna av muslimer.

Att ölfester visar en omoralisk och intolerant ställning till islam.

Skrivelsens författare Morad Almuradi skriver:

Vi begär därför att årets planerade fest inställes och att man i stället hjälper alla de flyktingar som anlänt till Tyskland.

I Sverige verkar flyktingarna från de islamska länderna ha satt i system att inte kliva ur bussarna då de når destinationsorten, nu senast i Fredriksberg i Tyskland vill de ställa in världens största folkfest.

Islams anhängare har mängder med krav på att den fria värld de själmant valt att resa 4 000 kilometer för att nå, ska anpassa sig till att bli den ofria värld de valt att lämna.

 

Att islams anhängare ställer krav som innebär att vi undan för undan tar bort våra sedvänjor och traditioner är inget nytt, i stadsdelen Kreuzberg i Berlin förbjöds för två år sedan offentligt firande av religiösa högtider. Grunden var att islams anhängare ville fira ramadan fyra veckor i sträck på gatorna, vilket stadsdelen såg problem med. Eftersom man inte vill diskriminera muslimerna, beslöt man att förbjuda alla kristna högtider, inklusive granar och krubbor. Idén att ta bort det egna landets tradition kom ursprungligen från De Gröna och Piratpartiet, men genomfördes av en socialdemokrat.

I Sverige är de gröna (Miljöpartiet) och Socialdemokraterna piratpartier i så måtto att de tar vår trygghet, välfärd och förmodligen även våra traditioner från oss.

 

Även i England försöker islam avveckla julen, för fyra år sedan startades kampanjen Christmas is evil av en muslimsk grupp. Syftet var att förgöra julen i landet och leda britterna att konvertera till islam.

För drygt tre år sedan planerade Londons största universitet, London Metropolitan University, att förbjuda alkohol eftersom 20 procent av universitetets studenter var muslimer.

Men det är inte bara på universitetsnivå som anpassningen till islam sker, den myndighet som i England har till uppgift att kontrollera standarden i brittiska skolor (Ofsted) tog fram en rapport som avslöjade att islam sprider sitt budskap till barn i sekulära statliga skolor. Ofsted undersökte flera skolor i Birmingham, och i en rapport som publicerades avslöjades att en fruktans kultur råder i en del av den brittiska statens skolor, man fann bland annat:

Att det islamiska böneutropet spelades upp i högtalare över skolgården.

Att extremister fick hålla föredrag för eleverna.

Böcker som hyllar stening, piskning och avrättningar (allt enligt islams lag sharia).

Åtskillnad av pojkar och flickor, där flickorna fick sitta längst bak i klassrummet.

Det verkar som om islam inte gillar olika.

 

Redan 2010 avslöjade Channel 4 att det fanns böcker i islamiska skolor som:

Innehöll instruktioner i hur man amputerar kroppsdelar.

Berättelser om de förkastliga egenskaperna hos judar.

Att det korrekta straffet för homosexualitet är avrättning.

Detta spred sig alltså till sekulära skolor i England, så vi kan väl säga att mångkulturen är på väg att bli enkultur, en islamkultur. Inom islam är den naturvetenskapliga och värdsliga kunskapen inte tillåten, den är boko haram, i stället är det den gudomliga utbildningen (bland annat att rabbla Koranverser utantill) som gäller.

Så har heller inte islam lyckats producera så många forskare eller Nobelpris.

 

Även i vårt grannland Danmark uppstod striden om julefriden. I ett bostadsområde sa för några år sedan de allt fler boende muslimerna nej till att föreningen skulle köpa in den traditionella julgranen. Det gillades inte av alla, dels för att en tradition skulle tas bort men även för att strax innan det planerade julgransinköpet för 7 000 danska kronor, hade föreningen använt tio gånger så mycket på att fira Eid (avslutningen på ramadan. Danska tidningen Den korte avis skrev om det.

Samtidig er de islamistiske kræfter blevet styrket. Det giver sig udslag i de aktiviteter der bliver støttet eller ikke støttet. De beboeraktiviteter i bebyggelsen, som ikke er i nøje overensstemmelse med det nye flertals holdninger, er blevet lukket. Det er især beboerklubber med mange danskere som medlemmer, der får kniven. Etniske danskere føler sig under pres, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Danska medier rapporterade om detta, danska TV-team var och filmade men precis som då ett svenskt TV-team nyligen jagades bort från Rinkeby attackerades de danska teamen av de boende i området.

Reality-teve är lätt att producera numera, besök Rinkeby och var beredd att fly.

 

Även i Norge krävde muslimer separata stadsdelar, ett krav var att en del av Oslo skulle bli deras. Stavangeravisen skrev:

I brevet advares det mot at krigen kan komme fra Afghanistan til Norge og at det er en advarsel om 11. september på norsk jord. Vi vil ikke være en del av det norske samfunnet. Og vi ser det heller ikke som nødvendighet å flytte ut av Norge da vi er født og oppvokst her. Og Allahs jord tilhører alle. Men la Grønland bli vårt. Sperr av bydelen og la oss styre den slik vi ønsker. Dette er til det beste for begge parter. Vi ønsker ikke leve sammen med skitne udyr som dere.

De har flytt 4 000 kilometer och kallar norrmännen för skitiga odjur. Är det fredens och kärlekens religion det?

 

Fredens och kärlekens religion krävde hundförbud i Holland, i Haag sa den hundägande lokalbefolkningen att de trakasserats av muslimska invandrare som inte vill se djuren på allmän plats. Hasan Küçük var då turkisk-holländsk representant i Haags kommunfullmäktige för Islamdemokraterna, och han krävde hundförbud. Läs även här.

Den holländska storbanken Fortis upphörde med att ge barn spargrisar, de var rädda för att kränka muslimers känslor.

 

Det vi ser ske (och det jag beskrivit här är bara en liten del av det) är uppenbart en anpassning till islam, en islamisering av våra samhällskulturer och demokratier. Den islamiseringen pågår till och med via FN, 2008 kunde vi följa hur den islamistiska organisationen OIC arbetat för att göra kritik av islam förbjudet:

Genom en icke-bindande FN-resolution i Human rights council förbjuds religionskritik i allmänhet och islamkritik i synnerhet. I mars i år kommer även en bindande FN-resolution som förväntas bli tvingande för alla medlemsländer och som begränsar yttrandefriheten för dem som kritiserar islam.

En ideologi som vill förbjuda kritik mot ideologin ifråga är diktatorisk.

 

Vad vi måste lära oss, och inse, är att islam är:

Religion (tron på en gud och ett liv efter jordelivet).

Ideologi (idén om hur ett samhälle ska organiseras och styras, hur människor ska fungera med varandra i vardagen samt vilka institutioner som behövs för att styra samhället (moskéer).

En lag (sharia).

En människosyn (alla är muslimer, även ickemuslimer är det utan att veta om det).

En samhällskultur (framväxt ur ideologin och religionen).

Politik (att föra fram ideologin i ett samhälle, även i Sverige).

Ett litet bekymmer är att allt detta hänger lika intimt samman som siamesiska tvillingar, tag bort en del och islam är inte längre islam. Islams ledare vill inte göra det.

Frågan är: Vill vi ha sharia i Sverige? I England har de redan över 85 shariadomstolar.

 

Vi måste lära oss, och inse, att:

All islam i världen (oavsett om det är i Saudiarabien, Iran, Rosengård eller Rinkeby) vilar på samma fundament: Koranen.

All islam i världen har samma profet: Muhammed.

All islam i världen har samma mål: Alla på jorden ska underkasta sig islam, antingen som muslimer, som andra klassens medborgare eller dö.

Ideologin islam har funnits och verkat i 1400 år, islam har alltså ett rejält försprång mot oss aningslösa demokrater. Jag skrev till vår demokratiminister Alice Bah Kuhnke och frågade när hon skulle infria löftet hon gav att vi skulle få lära oss om islam. Svaret blev att vi ska få lära oss vad islamofobi är ur ett genusperspektiv.

En av dem som från Ungdomsstyrelsen (där Alice Bah Kuhnke var högste chef innan hon blev minister ) som har fått pengar för att bekämpa islamofobi är Hussein Hamad.

Hussein kan ses i en video (inbäddad länk) , där han sitter bredvid imamen Abo Raad i Uppsalamoskéen.

Abo Raad avslöjades av Gefle Dagblad som sympatisör av Islamiska staten och den militanta islamismens ledare i Sverige.

Det ser alltså ut som att uppdraget att lära oss vad islam är, blir de som vill införa islam i Sverige.

 

För att se hur islam har manövrerat in i våra demokratiska samhällen måste man, som det heter, upp till ett helikopterperspektiv, att enbart se delar ger ingen helhetssyn.

Vi måste visa allt vad islam gör.

Vi måste debattera islam.

Vi måste göra det sakligt och kunnigt.

För att kunna göra det måste vi lära oss vad islam är (och naturligtvis inte från islams ledare och utbildare, det är ju som att av Hitler lära sig att nazismen är god).

Jag har skrivit fem krönikor om islam, de är i allt väsentligt korrekta (en del av länkarna i dem är dock inaktuella). Här är länken till den sista krönikan i serien.

De fem artiklarna finns även inlagda i mitt Facebook-forum Islam för nybörjare och vetgiriga, ett öppet läsforum baserat på sakliga fakta. Det innehåller information från ett antal kunniga personer, tag er gärna tid att läsa det.

Om vi inte debatterar och sakligt kritiserar delar av islam (som sharia) kommer islam att vara den rådande ideologin i Sverige inom en snar framtid. Då finns det risk för att Sverige blir ett nytt Syrien.

 

Micke Carlsson

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".