Sommar med Ingrid och Conrad

Radio Länsman och dess kapten Länsman har semester, men hans parhästar Ingrid Carlqvist och Conrad fick radioabstinens. Här bjuder de på ett sommarsamtal om kristendomens betydelse för Västvärlden, och man får veta om Ingrid faktiskt tror på Gud och varför Conrad inte gör det. Häng med!

Tanken är att Ingrid och Conrad ska återkomma med fler Sommarsamtal. Redan nästa vecka kommer det antagligen att handla om Ingrids inhopp i den mediala världen. Finns det någon Andra sida och hur funkar det i så fall där? Conrad är givetvis skeptisk.

Har du som lyssnare några förslag till vad Ingrid och Conrad ska tala om, eller bara synpunkter på programmet så är du välkommen att kommentera här under. Eller mejla till [email protected].

 

PS. Vi ber om ursäkt för att ljudkvaliteten är något ojämn i detta första program. Vi är ju amatörer, men lovar bättring till nästa program.

PS2. Musiken vi spelar kommer från www.bensound.com och www.free-intro-music.com.

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".