Bödlarna ibland oss

Se denna video. Här sitter en imam från London, Anjem Choudary, och förklarar att han vill mörda den amerikanska frihetskämpen Pamela Geller förutom Salman Rushdie, Ayaan Hirsi Ali, homosexuella, människor som vänt islam ryggen och alla andra som inte vill rätta sig efter islams blodtörstiga befallningar.

Anjem Choudary ler oavbrutet medan han vittnar om sin mordlystnad. Man minns Shakespears Hamlet: One may smile, and smile, and be a villain. [Man kan le och le, och vara en skurk.] Den långskäggade barbaren är emellertid mer än en skurk, det finns nästan inte ord för att beskrivs hans avgrundsdjupa ondska och glädje över att se andra lida och dö.

 

Vad har Pamela Geller gjort för att förtjäna döden?

Hon har organiserat en Muhammed-teckningstävling i Garland, Texas, där den holländske politikern Geert Wilders talade. Det blev för mycket för Islamiska staten som enligt egen utsago beordrade två av sina heliga krigare i USA att skjuta mot evenemanget med automatvapen. Lyckligtvis blev angriparna, Elton Simpson, som konverterat till islam, och Nadir Soofi, dödade av en vaken polis.

En nätkommentar dagen efter illdåden i Texas, som verkar komma från anhängare till Islamiska staten, förklarar utan omsvep vad syftet är:

Angreppet från Islamiska staten i Amerika är bara början på våra ansträngningar att upprätta en wiliyah [provins] mitt i fiendeland. Vårt mål var khanzeer [svinet, grisen] Pamela Geller, och att visa henne att vi struntar i vilket land hon gömmer sig i eller vilken himmel som beskyddar henne. Vi kommer att skicka alla våra lejon för att slakta henne. Det kommer att lätta våra bröders och systrars hjärtan. Till dem som beskyddar henne: Detta blir vår enda varning mot att skydda denna kvinna och hennes cirkusföreställning. Envar som ställer lokaler till hennes förfogande och ger henne en plattform att spy ut sitt svineri, är tillåtna mål. Vi har noga observerat vilka som var närvarande vid arrangemanget och vem som sköt våra bröder. Vi visste att målet var beskyddat. Vår avsikt var att visa hur lätt det är för oss att ge våra liv för Allahs sak.

Meddelandet säger att IS har 71 tränade soldater i 15 amerikanska delstater.

De nästa sex månaderna blir intressanta, avslutar IS.

 

Det stämmer nog, men ännu intressantare blir vad regeringarna i de västliga länderna tänker göra för att skydda sina befolkningar.

Överallt går det nu runt folk som har fått militär träning och lärt sig korsfästa eller skära halsen av folk nere i Syrien, Irak eller Afghanistan. Knappt har de torkat blodet av sina knivar förrän de kan vända tillbaka till USA, Danmark, Sverige och så vidare, där regeringarna tar emot dem med öppna armar.

Västvärlden är ett bra ställe att föra krig, för våra ledare slår inte tillbaka. Och kriget är för länge sedan förklarat. Hur många av våra medborgare tänker regeringarna offra för att blidka islam?

Om inget görs medan Västländerna fortfarande har makten att göra det, står vi inför ett blodbad.

Det är hög tid att Västländerna slutar sända sina bästa trupper till muslimländer för att blanda sig i deras ändlösa krig.

Dem behöver vi här hemma.

 

 

 

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".