De spottar på våra förfäders gravar

Vad än etablissemanget och kulturvänstern säger och anser så har Sverige en tusenårig historia. Man brukar få höra från vänsterhåll att vi i Sverige inte har någon kultur eller historia. Det är en stor lögn från deras sida som enbart syftar till att montera ner nationalstaten Sverige.

Det är så skamligt av dem att påstå någonting sådant. Det är verkligen att spotta på våra förfäders gravar som har kämpat och dött för vårt fosterland som har under tusen år byggt upp det fina och fantastiska land vi nu har.

På mindre än 40 år har de etablerade partierna i sjuklövern nästan lyckats rasera det som tagit så lång tid att bygga upp. Vi måste värna om vårt land och börja göra rätt nu så att vi även i framtiden har något Sverige kvar.

Monarkin och kulturen har länge blivit bespottad av vänstern. Till republikanerna som ivrar för att vi även ska ge upp monarkin vill jag säga att monarkin är en del av vår kultur och vår historia. Den är värd att bevara. Det går utmärkt att förena den konstitutionella monarkin med en parlamentarisk demokrati. Bara för att folket var fjärde år ska få rätten att rösta i allmänna val så ska vi inte ge upp även detta.

 

Monarkin är för tillfället försvagad. Det är mycket socialdemokratins och Olof Palmes verk.

Före valet 1973 var det kungen och inte talmannen som ledde regeringsbildandet. I övriga monarkier ute i världen är det fortfarande så, till exempel i våra grannländer Norge, Danmark, Storbritannien med flera. Och dessa länder är fullvärdiga demokratier. Så att komma med demokratiargument faller platt.

Riksdagens högtidliga öppnande var fram till 1973 väldigt pampigt. Det skedde i rikssalen på Stockholms slott. Där marscherade Karl XI:s drabanter in som en uppskattad del av det högtidliga öppnandet. Så höll kungen sitt trontal, som fungerade som regeringsförklaring. Jag anser att vi borde återinföra dessa gamla traditioner som Palme och sossarna fick bort.

Återinför även ordensväsendet så att det blir möjligt att kunna bli adlad.

 

Gör nationalsången till den officiella och framförallt de två sista verserna.

Våga hissa svenska flaggan utan att skämmas.

Säg emot dem som kommer och gnäller över att vi tar oss rätten att hylla vårt eget land.

Ingen ska kunna komma utifrån och tala om för oss vad vi ska göra och inte göra. Tänk själva tänk utanför boxen. Svenskar, bryt upp ur den förlamande likriktningen som Jantelagen orsakat!

 

Daniel Johansson

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".