Åbent brev til Sven og Svea

Jeres ledere aner ikke, hvad de gør og fylder jer med bortforklaringer. Derfor må I selv søge sandheden.

Kære Sven og Svea

Jeg ved, at I sidder derude i det dejlige svenske forår og undrer jer over, hvad der dog er sket med Sverige.

Er Sverige ikke en humanitær stormagt, som hele verden ser op til og betragter som moralsk forbillede? Er det ikke landet med klodens mest generøse og næstekærlige immigrationspolitik? Har Sverige ikke åbnet sig for enhver, der siger, at han kommer fra Syrien? Er I ikke glade for med jeres skatter at kunne bidrage til at hjælpe hundredtusinder af forfulgte, der gerne vil til Sverige?

Har jeres regering, presse og universitetseksperter ikke gang på gang forklaret, at alle religioner er lige gode og at det er den rene racisme og hetz mod folkegruppe at udsætte islam for kritik? Og har I ikke fulgt deres anvisninger, selv om I måske nogle gange har følt, at noget ikke stemte?

 

Og hvad er takken? I har fået hele den arabiske og muslimske verden på nakken. Jeres udenrigsminister, Margot Wallström, bliver hængt ud som fjende af Allah og aner ikke sine levende råd. Jeres virksomheder er dybt bekymrede for deres afsætning i de 57 lande fra Marokko i vest til Indonesien i øst, der er med i Den Islamiske Konferenceorganisation. Saudi-Arabien og De forenede Arabiske Emirater har hjemkaldt deres ambassadører fra Stockholm og saudierne vil ikke længere give indrejsevisum til svenske forretningsfolk.

Sverige er hastigt på vej ind i en krise, der sandsynligvis bliver alvorligere end den ballade Danmark oplevede efter offentliggørelsen af de meget omtalte Muhammed-tegninger i 2005.

Det er blevet så galt, at selveste kongen der ellers ikke plejer at blande sig i politik har indkaldt Margot Wallström til en lille samtale, således at han kan hjælpe hende ud af kniben. Det foresvæver formentlig Carl XVI Gustaf, at han efter mødet med Margot ringer til kong Salman, der ejer Saudi-Arabien, og siger: Hør nu her, Salman. Kan vi ikke konge til konge rydde disse beklagelige misforståelser af vejen? Min regering består desværre af idioter, der tror, at de skal spille med humanitære og feministiske muskler på den internationale scene, som de tydeligvis ikke forstår ret meget af.

 

Og hvad har Margot Wallström gjort? Hun har sagt, at hun ikke kan lide, at man i Saudi-Arabien pisker en frisproget blogger og undertrykker kvinder. Det er middelalderlige metoder, mener hun, og det kan man kun give hende ret i.

Jeg er vis på, Sven og Svea, at I mener det samme som Margot. Som det overvældende flertal af svenskere har I sikkert stemt på et af de partier, der kæmper for antiracisme, ligestilling, humanisme og feministiske værdier.

Og der er jo alt sammen godt. Hvorfor er det så gået så skidt? Hvorfor kan de muslimske lande ikke indse, at de vil få det meget bedre, hvis de lytter til Margot Wallström?

Jeg er sikker på, at I også sidder og undrer jer. Men det skyldes, at ingen i Sverige bortset fra nogle få ballademagere, som ingen vil have med at gøre har fortalt jer om islam. Margot Wallström aner heller ikke, hvad islam går ud på, så hvordan skulle I vide det?

 

Men sagen er, at Koranen forbyder muslimer at tage vantro som venner og derfor må muslimer ikke lade sig integrere i vantro samfund. Hvis de gør, kommer de ikke i paradiset, men derimod i helvede, hvor det ikke er rart at være. Islam tillader heller ikke vantro, som f.eks. Margot, at kritisere det mindste ved Allahs religion.

Problemet er, at hun har kritiseret selve islams fundament, som er sharia-loven. Når man i Saudi-Arabien og mange andre steder i den muslimske verden pisker frække bloggere, stener utro kvinder, skærer halsen over på vantro og mindre troende muslimer osv., så er det i bedste overensstemmelse med islamisk rettroenhed.

I har fået at vide, at en sådan opførsel intet har med islam at gøre selv om enhver kan indse, at det ikke passer.

Når en svensk udenrigsminister, ­tilmed en kvinde, som ifølge Koranen står under mænd, kritiserer den praksis, der følger af shariaen, er det ikke mærkeligt, at de muslimske magthavere verden rundt rejser sig i vrede og vil have hævn over Sverige. Det er deres religiøse pligt.

Det burde være den svenske regerings pligt at underrette den svenske befolkning om verdens sande tilstand. Det gør den desværre ikke, Sven og Svea. Den fylder jer med løgn og digt.
 

Hvis I vil vide, hvad der går for sig i den virkelige verden, må I selv skaffe jer underretning. Det er ikke umuligt. Første trin er at lukke ned for de svenske mediers konstante islam-propaganda og islam-fedteri. Hør ikke på dem. Enten aner de ikke, hvad de snakker om eller endnu værre de ved det godt, men vil ikke have at I skal vide det.

Dernæst kan I klikke ind på adskillige websites, hvor den egentlige oplysning foregår.

Et godt sted at starte er Dispatch International.

Endelig kan I lade være med at stemme på idioter.

Swedish