Idioternas triumftåg

Politiker och journalister använder terrordåden i Paris för att ventilera sin okunskap om islam.

Terrorangreppet i Paris bevisar än en gång att vi är i krig med islam. Inte med islamister, våldsamma islamister eller islamistiska fundamentalister, som vi hörde hela dagen på diverse tv-kanaler i går. Vi är i krig med islam.

Det är inte ett krig vi har önskat oss, utan ett krig som tvingats på oss. För 1 400 år sedan förklarade en krigsherre och massmördare någonstans i Arabien krig mot envar som inte ville böja sig för hans rasande vanvett. Gör vi inte det ska vi dö. Det är kärnan i Underkastelsen som på arabiska heter Islam.

 

Men den stora majoriteten av de underkastade de kallar sig muslimer är fredliga och gemytliga människor, säger politikerna och journalisterna. Venstres partiledare Lars Løkke Rasmussen går i spetsen med följande dumhet: Det är någon som uppenbarligen har våldtagit en av världens största religioner och på ett fullständigt fanatiskt sätt har dödat oskyldiga människor. Det ska man ta avstånd från och det ska göras av alla delar av det danska samhället och kanske särskilt av de grupper som hyser kärlek till den religion som i dag har missbrukats i ett mordiskt angrepp.

Om Danmarks eventuellt blivande statsminister kunde använda ett par timmar på att sätta sig in i muhammedanismen, skulle han veta att de heliga mördarna alls inte har våldtagit en stor religion. De har inte våldtagit islam mer än doktor Mengele våldtog nazismen.

I själva verket är det tvärtom, herr Venstre-ordförande. Barbarerna i Paris handlar exakt som islams heliga skrifter dikterar. De följer nogsamt Muhammeds exempel, vilket är fullt förståeligt eftersom Muhammed själv har sagt att han är alla tiders mest perfekta människa, vars blodtörstiga illgärningar är normgivande för var och en som vill till paradiset.

Det är alltså Muhammeds följeslagare som kommer att våldta oss.

 

Om det låg något i de konstanta klagosångerna om att islamisterna har missförstått islam, borde vi förvänta oss massiva protestdemonstrationer bland muslimer i Paris, London, Köpenhamn. De skulle gå ut på gatorna under parollen: Inte i vårt namn!

Men de går inte ut på gatorna för att uttrycka sin avsky för den långa rad av bestialiska förbrytelser som profetens anhängare har gjort till vardagsmat. De vet utmärkt väl att de inte kan komma till paradiset om de tar avstånd från våldshandlingar i islams namn.

För övrigt finns det ingen anledning för dem att göra det. Arbetet med att sprida förvirring bland de vantrogna utförs av de politiker vi tyvärr har röstat på och de journalister som uppträder som islams ständiga försvarare. I Aftonbladet skriver chefredaktör Jan Helin helt felaktigt att ingen religion rättfärdigar terror. Den som mördar i sin Guds namn gör sin religion djup skada, och krönikören Carina Bergfeldt ondgör sig över människor som i sociala medier uttryckt sin avsky för en religion som uppfordrar till mord. Hon skriver: Terrorism sker inte i Guds namn. Eller Allahs. Terrorism är terrorism och tro är tro.

Muslimerna behöver inte göra något alls.

 

Utifrån ett strategiskt perspektiv kan man inte annat än beundra Muhammed. Han står skyhögt över alla de andra krigsteoretiker vi känner till: Sun Tzu, Clausewitz, Liddell Hart, Guderian och allt vad de heter. Muhammeds genialitet består i att kunna föra erövringskrig utan att de angripna inser att de är under angrepp.

Och när de vantrognas ledare, som exempelvis Lars Løkke Rasmussen, till och med försäkrar att Muhammeds krigsplaner är uttryck för fred och harmoni medan Muhammeds krigare har missförstått det hela kan imamerna vrida sig av skratt. För de vet att så länge européerna röstar på idioter är det frågan om några år tills de får makten.

Under tiden kan imamerna glädja sig åt att de europeiska länderna håller dörren öppen för en massiv invandring av deras trosfränder. Imamerna behöver inte ens betala för ockupationen. Räkningen skickas till skattebetalarna som inte förstår vad deras pengar går till.

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".