KRÖNIKA: En svensk tiger och betalar för sin undergång

Sverige och svenskarna betalar fogligt för sin egen undergång. Vi betalar under tystnad. Vi tiger still. En svensk tiger.

Vi är på väg mot en storskalig katastrof nu. Migrationsverket har presenterat nya siffror, den skattefinansierade invandringen från Mellanöstern och norra Afrika ökar. Nästa år kan det komma 200 000 så kallade flyktingar och anhöriginvandrare till Sverige. Alla förväntar sig att vi ska försörja och serva dem.
Vi tar in mängder med asylanter, flyktingar och ensamkommande barn fast det inte finns tillräckligt med bostäder åt dem. Det finns heller inga arbeten, vi har redan nära en miljon arbetslösa i landet. De som kommer hit kan å andra sidan inte svenska, så de kan inte arbeta i vilket fall som helst.

Enligt de rödgröna ska vi försörja dem som kommer hit trots att ladan är tom som vår nya finansminister Magdalena Andersson uttryckte det hon medger liksom Reinfeldt att pengarna är slut.
Så vi ska öppna våra hjärtan. Hur många miljö- och vänsterpartister har öppnat sina hem för flyktingarna och de ensamkommande barnen?
Det finns 50 miljoner människor på flykt i världen. Vi är knappt 10 miljoner invånare i landet. Var och en av oss, varje man, kvinna och barn, skulle alltså teoretiskt ta emot, härbärgera och försörja fem flyktingar. Den dagen Gustaf Fridolin, Åsa Romson och Erik Ullenhag upplåter sina familjers bostäder för 15 respektive 20 främmande människor, och försörjer dem, ska jag kanske ta dem på allvar.

Vi tar in mängder med invandrare från Mena-länderna (Mellanöstern, norra Afrika) vars samhällskulturer har lägre förståelse för vikten av att studera vilket ger oss lägre kunskapsnivå, mer kriminalitet och fler våldtäkter i Sverige. Otryggheten sprider sig över landet, och vi betalar själva för den via skattsedeln vi betalar för vår egen undergång.

Ändå talar ingen öppet om den stora elefant som växer och växer. Tvärtom görs allt för att dölja problemen och orsakerna till dem.

I Sverige har vi nu minst 55 no-go-zoner, dit inte ens polisen vågar sig. De är bland andra Rosengård i Malmö, Araby i Växjö, Husby, Rinkeby/Tensta och Alby/Fittja i Stockholm, Biskopsgården i Göteborg och Koppargården i Landskrona.

Men trots att vi kan läsa om allt negativt som hänt och händer i vårt land, tiger vi still.
Vi är det mest naiva folk som finns ett förtryckt sådant. Om vi talar öppet om problemen kallas vi rasister. Kritiserar vi den diktatoriska ideologin, samhällskulturen och politiken islam (vilken ligger bakom många av våra samhällsproblem) kallas vi islamofober. Islam växer fort i vårt land, i Malmö är 70 000 av invånarna muslimer enligt tidningen Dagens samhälle, det är hela 22 procent!
Naturligtvis måste vi öppet, ärligt och sakligt debattera att så många i vårt land tillhör den främmande ideologi och samhällskultur som islam är.

Om 22 procent av Malmös invånare vore kriminella motorcykelåkare med emblem på skinnvästens rygg, med ständiga rån, misshandelsfall och våldtäkter som resultat av deras närvaro, hade vi reagerat.

Om 22 procent av Malmös invånare läst Mein Kampf, gått i korta läderbyxor, förföljt, misshandlat, våldtagit och velat utrota judar hade vi reagerat.
Men islam får växa fritt utan protester. Islam gömmer sig bakom vår demokrati och religionsfrihet. Judar flyr från Malmö på grund av den ökade antisemitismen, som hänger ihop med att islam ökar.
Naturligtvis får och måste islam kritiseras liksom nazism, kommunism eller andra diktatoriska ideologier ska kritiseras.

Vår välfärd, demokrati och samhällskultur började rasa på allvar när flyktingarna från forna Jugoslavien kom hit 1993.
Då öppnade vi våra hjärtan och plånböcker, de var ju i nöd. Nu, drygt 20 år senare, är inbördeskriget i forna Jugoslavien slut sedan länge men flyktingarna är kvar.
30 procent av dessa flyktingar är fortfarande utanför arbetsmarknaden, de försörjs alltså än i dag av oss skattebetalare, och de kostar vårt samhälle enorma belopp enligt den statliga långtidsutredningen 2011.
En del av dem som kom från forna Jugoslavien har assimilerat sig (alltså anpassat sig och tagit seden dit de kom), men en stor del är inte villiga att assimilera sig till vår samhällskultur, de vill att vi ska anpassa oss till deras. Det är återigen den islamistiska ideologin och samhällskulturen som spökar.

Den skattefinansierade invandringen har sedan 1993 ökat lavinartat, men nu är det utomeuropeiska invandrare som kommer hit. De reser 4 000 kilometer för att komma till ett kallt litet land uppe i norra Europa. De betalar stora summor för att komma hit, och när de väl är här kräver de att vi ska anpassa oss till deras samhällskultur och försörja dem. En del av dem skickar hem pengar till släkten (17 miljarder skickade de ut ur Sverige förra året, men det säger Vänsterpartiet ingenting om), pengar som vi betalt via skattsedeln. Hur många av de miljarderna används sedan av flyktingar och anhöriga för att ta sig till bidragsparadiset Sverige?
De som via släktingar får pengar från oss kan alltså resa hit för att försörjas av oss. De kan skicka ut ännu mer pengar som kan användas för att resa hit. De som kommer hit ska försörjas av oss. Och så vidare.
Vilka är det som betalar allt detta? Vi. Du. Du som betalar skatt står för notan. Notan växer i takt med att allt fler kommer och vill att vi anpassar oss och försörjer dem.

1939 startade Andra världskriget som medförde de första stora flyktingströmmarna hit. Under kriget skapades En svensk tiger av Bertil Almqvist, en blågulrandig tiger med texten En Svensk Tiger sammanfattade det som avsågs: Vikten av att hålla tyst om svenska angelägenheter, och vikten av att vara stark.
Vart finns den svenska tigern nu? Vart är den på väg?
Jag kan bara konstatera att vår riksdag och våra medier hållet tyst om svenska angelägenheter. Det har gått så långt att de hindrar, till och med förbjuder, oss svenskar att prata om våra angelägenheter.
Vår regering pratar hellre om andras angelägenheter, som landområdet Palestina.
Hur är det med vikten av att vara stark i den rådande situationen? Vi är ombedda att öppna våra hjärtan, vilket i praktiken är en order från staten: Håll käften och betala! Den styrka vi svenskar behöver är i stället styrkan att säga ifrån mot den vanvettiga politik som förs.

Hur många socialdemokratiska väljare känner sig lurade och svikna nu? Vår nya och svaga regering har ju inte imponerat hittills, vallöfte efter vallöfte bryts.
Vår nya finansminister Magdalena Tomt i ladan Andersson säger offentligt att den skattefinansierade invandringen inte kostar oss något, hon tar från u-landsbiståndet (ändå måste de höja våra skatter med 23 miljarder och låna 33 miljarder).
Vårt u-landsbistånd är 30 miljarder per år. De direkta kostnaderna för invandringen (statens/Migrationsverkets kostnad innan invandrarna blir kommunernas ansvar och kostnad) tros bli 45 miljarder kronor nästa år. Det saknas 15 miljarder. Vår finansminister ljuger för oss.
Vår utrikesminister Margot Wallström har trots sitt mångåriga internationella arbete tydligen ingen historisk eller human kunskap alls, hon och regeringen legitimerade de islamistiska terroristerna Hamas i Palestina genom att erkänna Palestina som nation.
Olof Palmes broderskap med islamistiska terrorister verkar gå igen inom socialdemokratin.
Palestina har för övrigt aldrig varit en nation.

Nyligen kom signaler att även människor från Palestina ska få uppehållstillstånd om de tar sig till Sverige, vi kan därför räkna med ytterligare ökning av flyktingar.
Hur mycket påverkas vår vardag av islamisten i regeringen, Mehmet Kaplan? Han vill befria Jerusalem, han verkar umgås i obskyra islamistiska grupper, han påstår att muslimer snart kommer heta Svensson och att moskéer kan vara röda stugor.
Allt detta kommer vi att få betala för, med sämre välfärd, krympande demokrati och minskad frihet.
Vi är alla tvungna att betala skatt när vi arbetar. Vi betalar skatt (moms) när vi handlar.
Vi betalar alkoholskatt när vi köper vin och sprit på Systembolaget. Tankar vi bensin läggs bensinskatten på innan momsen läggs på, vi betalar skatt på skatten när vi tankar.
Alla dessa skattekronor är tänkta att i första hand gå till vår gemensamma och offentliga sektor. Den ska ge oss vård, omsorg, skolväsende, polis och militärt försvar.
Nu används våra skattepengar i stället till en invandring som medför en tydlig negativ utveckling för vårt samhälle.
Ändå är vi svenskar tysta. Vi svenskar tiger still. En svensk tiger.
Vår svenska yttrandefrihet kommer att begränsas ytterligare efter årsskiftet när det blir lättare att åtala folk för förtal, men de flesta vet inte om det.
Att se det svenska folket är som att se judarna under Andra världskriget fösas ombord på boskapsvagnar på väg mot förintelseläger och sin egen död. De gjorde heller inte motstånd.
Vi föses obevekligt mot diktaturens tystnad.
Och vi tiger still.

Micke Carlsson.