KRÖNIKA: Parasiten RFSL

När bidragsmiljonerna för hiv-preventivt arbete sinade hittade RFSL en ny kassako att mjölka nämligen att peka ut svenskar som främlingsfientliga.

RFSL hoppar likt en parasit från ett värddjur till ett annat värddjur för att finna ny näring. RFSL saknar skrupler i sin iver att finna möjligheter att kunna parasitera Myndighetsverige på bidragsmiljoner. När aids härjade som värst bland bögarna drog RFSL in stora pengar på hiv-preventivt arbete. När massimporten av utomeuropeiska bidragsmigranter började skapa konfliktytor i det svenska samhället, bytte RFSL snabbt sexualpolitisk agenda för att dra in bidragsmiljoner på antirasistiskt arbete i stället.

Om inte bögvärlden drabbats av aidsepidemin på 1980-talet så hade RFSL gått sotdöden till mötes för länge sedan. Ur skräcken som växte i takt med antalet bögar som dog som flugor på landets infektionskliniker, lyckades RFSL använda aids som en räddningsplanka för att överleva ekonomiskt. RFSL har aldrig haft något större stöd bland bögar och lesbiska. Antalet medlemmar har alltid varit allt för litet för att ekonomiskt säkra att organisationen kan stå på egna ben. Allra störst stöd tycks RFSL ha bland rabiata bögar och flator inom extremvänstern.

 

När aids härjade som värst stod makthavarna alldeles hjälplösa inför faktumet att massor av bögar dog i aids utan att räddas av medicinska behandlingar. Skräcken för aids blev en kassako utan dess like för RFSL. Genom säkrare sex-kampanjer fick RFSL miljontals kronor i bidrag årligen för att sprida information till tonåringar på skolor om hur de skulle praktisera säkrare sex. Bidragsmiljonerna räckte och blev över. RFSL kunde bygga upp sitt hiv-kansli och hålla igång den övriga organisationen.

Tack vare den kompetens som samlades på hiv-kansliet kunde RFSL agera effektivt gentemot politiker och tjänstemän på regeringskansliet och få sin sexualpolitiska agenda genomförd. Ett tag skröt personalen på RFSLs högkvarter på Sveavägen 57 ogenerat om att regeringskansliet betraktade RFSL som landets mest professionella lobbyorganisation alltid pålästa och effektiva med att föra fram sitt budskap om vad RFSL ville åstadkomma politiskt.

 

En granskning av RFSL visar dock att aktivisterna gärna tummat på sanningen för att genomföra sin dolda sexualpolitiska agenda.  I RFSLs säkrare sex-kampanjer trummade man ut budskapet om att hiv smittade via oralsex. Trots att hiv-kansliet redan på 1990-talet hade underlag som visade att oralsex inte utgör en smittofara, även om det sker oskyddat. Salivmiljön i munnen tar nämligen kål på det virus som finns i hiv.

I spåren av aidsepidemin lyckades RFSL 1995 få partnerskapslagen införd. För att nå dit argumenterade RFSL för att samkönade par skulle ha samma juridiska rättigheter som heterosexuella diton. Men egentligen handlade partnerskapslagen mest om att kunna kontrollera bögarnas vilda sexliv och få dem att leva monogamt. Numera bryr man sig inte så mycket om monogama samkönade parförhållanden ­ nu använder RFSL tvärtom sina säkrare sex-miljoner för att skicka ut bögarna i främsta ledet som kanonmat i vildmarken och knulla ihjäl sig.

 

På 1990-talet utvecklades effektiva bromsbehandlingar mot hiv och allt fler bögar överlevde. Kassakon sinade och behövde ersättas med en ny som kunde mjölkas på bidragspengar. RFSL fick allt sämre ekonomi när bidragen till hiv-preventivt arbete drogs ned. Då dök rasism upp som en fråga för RFSLs aktivister att haka på! Detta trots att otaliga undersökningar visar att svenskar i gemen tillhör de minst främlingskritiska folken i världen medan samma undersökningar pekar på att flera stora invandrargruppers ursprungsländer tillhör de mest rasistiska.

Numera använder RFSL strategin att utmåla oskyldiga svenskar som rasister medan förbundets politiska ledning undviker att tala om rasismen där den frodas som allra värst i Sverige, nämligen bland flera av landets stora invandrargrupper. Genom att mjölka Myndighetssverige på bidragsmiljoner lyckas RFSL glida mellan heta samhällsfrågor som organisationen kan tjäna grova pengar på.

 

Jag som nationalistiskt sinnad bög bävar för tanken på att en dag behöva bära hundhuvudet för att några galenpannor i en liten extremkommunistisk sekt besinningslöst åsamkat svenskarna och nationen Sverige skador som aldrig kan läkas.

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".