Kristne slår alarm: IS myrder vore børn

Missionærer i den irakiske by Qaraqosh meddeler, at slagtere fra Den Islamiske Stat går fra hus til hus og kræver, at kristne børn skal afsværge Jesus. Hvis de ikke gør det, bliver de dræbt.

Den 19. september meddelte ansatte ved den kristne kirke Watertown Evangelical Free Church i Watertown, Minnesota, at de havde modtaget en e-mail fra kristne missionærer i Qaraqosh somme tider omtalt som Iraks kristne hovedstad der berettede, at byen er overtaget af barbarerne fra Den Islamiske Stat (IS også benævnt ISIS).

Qaraqosh ligger ca. 30 km syd for byen Mosul i det nordlige Irak og havde indtil for nyligt en kristen befolkning på ca. 50.000.

 

IS går systematisk fra hus til hus tilhørende alle kristne og forlanger, at deres børn afsværger Jesus. Ifølge missionærerne har ikke et eneste barn gjort det og de er alle blevet dræbt. Men ikke deres forældre.

Missionærerne fortæller også, at FN har trukket sig ud og at de er overladt dem til sig selv. De er besluttet på at blive af hensyn til familierne selv det skulle medføre deres egen død. De er meget bange og siger, at de ikke aner, hvordan de skal begynde at yde sjælesorg til de familier, der har mistet deres børn. Ligesom børnene er de rede til at acceptere et martyrium, hvis det kræves af dem.

 

I en senere tekstmeddelelse skriver Sean Malone, der leder den kristne hjælpeorganisation Crisis Relief International (CRI):

Vi har tabt Qaraqosh. Den faldt til ISIS og de halshugger systematisk børnene. Det er den by, som vi har smuglet mad til. ISIS har trængt Peshmerga [de kurdiske styrker] tilbage og befinder sig 10 minutter fra det sted, hvor vores hold arbejder. FN har evakueret sin stab i Erbil. Tusinder flygtede til Erbil i går aftes. Vores folk går ingen steder, men bliver. Vi behøver jeres bønner!

Watertown Evangelical Free Church opfordrer kristne til at bede for, at folket i det nordlige Irak bliver reddet fra IS og dens islamiske planer om massekonverteringer eller døden for de kristne i regionen.

 

Swedish

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".