LEDER: Hvem kommer efter Israel?

Zenia Stampe har kastet sig ud et boykotprogram, der vil føre os tilbage til tiden med samlere og lavere jægere.

Lars Hedegaard

For et par dage siden opfordrede Zenia Stampe Danmark og resten af EU til at boykotte israelske varer.

Intet tvinger os til at købe varer mærket med Made in Israel, så længe den israelske regering så tydeligt fravælger freden, skriver Zenia Stampe, der opfordrer EU til at tage de de handelspolitiske muskler i brug over for Israel og kræve en revision af Europas samarbejdsaftale med landet.

Man kunne affærdige det hele som atter et eksempel på en kvinde, der er fløjet over gøgereden, men det ville være uklogt. Zenia Stampe er radikal udenrigsordfører og De radikale sidder i regeringen.

 

Zenia Stampe er en kvinde med ophøjede principper og hun vil utvivlsomt forvente, at vi applicerer hendes strenge kriterier for god opførsel på andre onde lande.

Kan vi importere varer fra Gaza ikke fordi striben har meget at eksportere bortset fra de raketter, de ikke har affyret, samt topekspertise inden for tunnelbygning? Naturligvis ikke, idet deres stærke mænd har den dårlige vane at dræbe mænd, kvinder og børn de ikke kan lide.

Hvad med resten af den arabiske verden? Ja, selvfølgelig, forudsat at man hader kvinder heriblandt Zenia Stampe lige så meget som araberne gør. Problemet er, at det gør de fleste danskere ikke, så de vil utvivlsomt tilslutte sig et importforbud.

 

Pakistan? Absolut, hvis man kan lide et land, hvor kvinder bliver stenet eller sat i fængsel, fordi de er blevet voldtaget.

Tyrkiet? Det er nok ikke nogen god ide, så længe myndighederne tillader butikker at forbyde adgang for jødiske hunde.

Vi ved godt, at Zenia Stampe heller ikke har noget særligt til overs for jødiske hunde, men hun er uden tvivl klar over, at det bliver svært at sælge denne indstilling til danskerne.

 

Lad os ikke snakke om Kina, Rusland, det meste af Afrika eller store dele af Latinamerika.

Australien? Nej, nej! Regeringen diskriminerer mellem gode og dårlige indvandrere og anbringer ulovlige immigranter på øer fjernt fra det australske fastland.

Canada? Det bliver ikke værre! Regeringen er svoren ven af Israel.

De Forenede Stater har en vidunderlig præsident, hvis hjerte banker varmt for islam. Desværre har det også Guantanamo for ikke at tale om de millioner der agter at stemme republikansk. Hvem kan stole på sådan et land?

 

Europa? Ikke rigtigt. Som det ligger lige nu, lever kun få lande op til fru Stampes våde drømme om ubegrænset indvandring og fuld fart frem for islam.

Så er der kun ét land tilbage: Sverige, hvis statsminister Fredrik Reinfeldt nys bekendtgjorde, at hans landsmænd kan glemme alt om bedre social service og skattesænkninger, fordi alle pengene skal gå til indvandring. Men selv denne topkandidat til æren som Nordens første sande islamiske emirat har sine fejl. Det eksporterer eller prøver at eksportere våben til lande, der ikke lever op til Zenias kriterier.

 

Det ser ud til, at danskerne må nøjes med at handle med sig selv.

Men vent, det går heller ikke. Danmark fører en ond indvandringspolitik og folk siger alt muligt slemt om de fremmede.

Det lader til, at Danmarks eneste mulighed er at vende tilbage til den tid, da vi var samlere og lavere jægere. Man må håbe, at Zenia Stampe er gået træning som fisker og indsamler af snegle og bær.

 

 

Swedish, English

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".