LEDARE: Vem kommer efter Israel?

Zenia Stampe har kastat sig ut i ett bojkottprogram som kommer att föra oss tillbaka till jägar-och samlarsamhället.

För ett par dagar sedan uppmanade Zenia Stampe Danmark och resten av EU att bojkotta israeliska varor.

Inget tvingar oss att köpa varor märkta med Made in Israel, så länge den israeliska regeringen så tydligt väljer bort freden, skriver Zenia Stampe och uppmanar EU att använda sina handelspolitiska muskler gentemot Israel, och kräver en revision av Europas samarbetsavtal med landet.

Man skulle kunna avfärda det hela som ännu ett exempel på en kvinna som har flugit över gökboet, men det vore oklokt. Zenia Stampe är radikal utrikestalesperson för Radikale Venstre som sitter i regeringen.

 

Zenia Stampe är en kvinna med höga principer och hon kommer utan tvekan att förvänta sig att vi applicerar hennes stränga kriterier för gott utförande på andra ondskefulla länder.

Kan vi importera varor från Gaza inte för att remsan har särskilt mycket att exportera bortsett från de raketer de ännu inte har avfyrat, samt topp-expertis gällande tunnelbyggande? Naturligtvis inte, deras starka män har ju den dåliga vanan att döda män, kvinnor och barn de inte gillar.

Resten av den arabiska världen, då? Självklart förutsatt att man hatar kvinnor (bland dem Zenia Stampe) lika mycket som araberna gör. Problemet är att det gör de flesta danskar inte, så de kommer utan tvekan att ställa upp på ett importförbud.

 

Pakistan? Absolut, om man gillar ett land där kvinnor blir stenade eller kastas i fängelse för att de har blivit våldtagna.

Turkiet? Det är nog ingen bra idé, så länge myndigheterna tillåter butiker att förbjuda tillträde för judiska hundar.

Vi vet att Zenia Stampe heller inte har mycket till övers för judiska hundar, men hon är tveklöst medveten om att det blir svårt att sälja denna inställning till danskarna.

 

Och vi ska inte prata om Kina, Ryssland, det mesta av Afrika och stora delar av Latinamerika.

Australien? Nej, nej! Där diskriminerar regeringen mellan goda och dåliga invandrare, och placerar illegala immigranter på öar långt från det australiska fastlandet.

Kanada? Det blir inte värre! Dess regering är en svuren Israelvän.

USA har en fantastisk president, vars hjärta bankar varmt för islam. Dessvärre har de också Guantanamo för att inte tala om de miljoner människor som tänker rösta republikanskt. Vem kan lita på ett sådant land?

 

Europa? Egentligen inte. Som landet ligger nu är det ytterst få länder som lever upp till fru Stampes våta drömmar om obegränsad invandring och full fart framåt för islam.

Det återstår alltså bara ett land: Sverige, vars statsminister Fredrik Reinfeldt nyligen deklarerat att hans landsmän kan glömma allt om bättre social service och skattesänkningar för alla pengarna ska gå till invandring. Men till och med denne toppkandidat till priset som Nordens första sanna islamiska emirat har sina fel. Det exporterar eller försöker exportera vapen till länder som inte lever upp till Zenias kriterier.

 

Det ser ut som om danskarna får nöja sig med att handla med sig själva.

Men vänta, det går inte heller. Danmark för en ondskefull invandringspolitik och folk säger alla möjliga hemskheter om främlingarna.

Det ser ut som om Danmarks enda möjlighet är att vända tillbaka till tiden då vi var jägare och samlare. Man får hoppas att Zenia Stampe har övat sig i att fiska och samla in sniglar och bär.

 

 

 

 

 

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".