Därför våldtar muslimer

Den senaste våldtäktsskandalen i Rotherham, England är ingen överraskning. I flera år ignorerade brittiska myndigheter fakta som visade att massor av pakistanier bortförde, våldtog och torterade hundratals barn, tvingade dem till abort och hotade döda dem på de mest fasansfulla sätt om de berättade om övergreppen. Allt är en del av islam.

 

Just nu plågas många brittiska och europeiska städer av fenomenet med asiatiska gäng vilka egentligen är muslimska gäng som förför barn och ungdomar med gåvor, droger och löften om kärlek, eller genom att helt enkelt använda våld för att tillfredsställa sina sexuella och pedofila lustar.

Det finns många orsaker till detta. Den första är islam. Muslimska skrifter slår fast att Muhammeds islams grundare, Allahs språkrör och alla tiders mest exemplariske man gillade att ha sex med små flickor. Han gifte sig med Aisha när hon var sex och hade samlag med henne när hon var nio år. Dessutom har muslimer enligt Koranen (4:24) tillstånd att ha sex med kvinnliga slavar vilket är exakt vad deras unga offer är. I muslimska kulturer är det troligt att icke beslöjade kvinnor ses som prostituerade, och om en man blir upphetsad av en sådan kvinna delvis på grund av den depraverade logiken i den muslimska psykologin får kvinnan skulden för att hon blivit våldtagen (och ställs därför ofta inför avrättning).

 

En annan förklaring till det höga antalet våldtäktsmän bland muslimer är att islamisk lag och muslimsk kultur tenderar att leda till perverterad sexualitet. Precis som celibatet för katolska munkar ofta leder till skadligt sexuellt beteende, är det sexuella undertryckandet inom islam ett stort hinder för ett fritt uttryck för sexuella behov.

Den sexuella driften riktas därför i stället mot mera tillgängliga förlustelsekällor, såsom barn and djur. Faktum är att pakistanier ligger etta i världen när det handlar om sökning efter perverterat sexuellt material på internet åsnesex, barnsex etc. En undersökning visade att 95 procent av pakistanska lastbilschaufförer har sex med barn och det är garanterat inte bara lastbilschaufförer som har sådana drifter.

 

Ytterligare en orsak till den muslimska våldtäktspsykologin är den utbredda traditionen med arrangerade äktenskap. Påtvingade äktenskap är liktydigt med livslånga våldtäkter. Vartenda samlag i ett äktenskap där kvinnan inte själv har fått välja sin partner och tvingas tillfredsställa sin makes behov och producera barn är en våldtäkt. Den islamiska äktenskapskulturen främjar alltså våldtäkt och åsidosättande av kärlek, och institutionaliserar mäns rätt att inte bry sig om sina sexualpartners behov: det sexuella objektet är bara ett medel för att uppnå målet. När man studerar sexuellt beteende i muslimska länder inser man att Borat (komedifiguren som spelas av Sasha Baron Cohen) inte alls är påhittad.

Det faktum att 70 procent av pakistanierna, cirka hälften av araberna och minst en fjärdedel av alla turkar gifter sig med blodsrelaterade partner visar hur lite den islamiska kulturen bryr sig om hälsa och kärlek. Det handlar mest om sex, reproduktion och familjeheder.

 

Med dessa fakta för ögonen är det lätt att förstå varför muslimska män har mycket svårt att förstå Västvärldens syn på sex och varför de med sådan lätthet kan begå institutionaliserade sexuella övergrepp.

 Nicolai Sennels är dansk psykolog som arbetat med unga, muslimska förövare. Författare till boken Blandt kriminelle muslimer, som snart kommer ut på svenska.

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".