KRÖNIKA: Fag Army sprider skräck

RFSL och AFA-rörelsen har ingått en ohelig allians Fag Army där unga militanta bögar och flator strider tillsammans med invandrare och feminister på gator och torg men snart kommer dessa att glömma bögarna och flatorna, skriver Fredrik Nilsson.

Inga är så föraktade inom homovärlden som RFSL-aktivisterna. Bilden av en RFSL-aktivist är ett asexuellt människovrak som aldrig varit i närheten av en kuk eller en fitta. Homomiljön är fixerad vid utseende och materiella ting, status betyder mer än allt annat. Här drar RFSL-aktivisten alltid det korta strået. För när bögen eller flatan ska ragga så är det människor som uppfyller den stereotypa könsrollen som står allra högst i kurs.

I flera årtionden har extremkommunister, sprungna ur KPML(r) och gamla VPK, använt RFSL som en murbräcka för att slå sönder nationsbygget Sverige med interiör och allt annat. Ingenting har varit för heligt för att uppnå extremkommunisternas mentala nirvana en gränslös värld. Nu kan vi se resultaten av de barn som växer upp i samkönade familjer. Kvinnor som lämnar ifrån sig sina barn på dagis i allt för tidig ålder. Kulturkrockar som uppstår när importerade medeltida kulturer ska samsas med en civiliserad och högtstående svensk kultur. Framför oss ser vi ett Sverige i fritt fall.

 

Spåren från RFSL leder oss till AFA-rörelsen som samlar unga hbt-aktivister, antirasister och feminister under samma fana. Nu står nationalister i skottgluggen för gatudemonstranternas hat mot andra. Men hatet kan lätt kanaliseras till andra grupperingar. Svenskpartister blir kallade nazister ­ medan Sverigedemokrater får det föga smickrande epitetet fascister. För nationalisterna hyllar ju allt det som gatudemonstranterna skyr mest: den traditionella kärnfamiljen, vördnaden om vårt lands kristna historia och svenskens rätt till sitt eget land, Sverige.
I lördags samlades en brokig skara unga människor i centrala Stockholm för att demonstrera mot Svenskarnas parti, SvP. Stämningen kändes familjär när homosexuella, afrikaner, araber och kvinnliga feminister hälsade glatt på varandra det är inte första gången de samlas för att förvandla gator och torg till krigsskådeplatser. Utanför avspärrningarna, längs kortegevägen, trängs förvirrade utländska turister med svenska barnfamiljer. Ingen verkar veta vad som händer omkring dem.

 

En stund senare känns stämningen i luften helt annorlunda. Hatet vibrerar i folkmassan. På några korta ögonblick har ungdomarna förvandlats till stridande IS-terrorister på svensk mark. Klädda i svarta jackor med luva och svarta ansiktsskydd går det inte längre att se vem som är vem. Det besinningslösa hatet lyser ur AFA-pöbelns blickar. När polisen i samlad tropp ställer sig framför AFA-pöbeln vrålar gatudemonstranterna ut sitt hat mot poliserna. Poliserna symboliserar för några timmar allt det som gatudemonstranterna innerst inne åtrår; det robust maskulina förpackat i starka virila kroppar. Allt det som gatudemonstranterna trånar efter i sina liv.
Varje gång AFA-rörelsen drar igång sina våldsaktiviteter kan polisen öva olika stridsscenarier på livs levande försökskaniner; nämligen AFA-pöbelns egna gatudemonstranter. Det kostar skattebetalarna många miljoner förstås men rustar polisen för morgondagen. Likt katten som leker med råttan kan poliserna trigga igång AFA-pöbeln.
När gatudemonstranterna skanderar AFA-slagorden Alerta, alerta, antifascista tills de är alldeles hesa längs SvPs kortegeväg, kan poliserna enkelt få igång masshysterin bara genom att ställa kavalleriet inom synhåll. När de ridande poliserna visar sig vrålar bögarna, flatorna, blattarna och batikhäxorna unisont ut sin avsky mot makten.

Hur många gatudemonstranter inser att de är polisens livs levande försökskaniner?

 

Redan i dag borde förbundsledningen inom RFSL fundera på om det är så smart att homorörelsen inte tar avstånd från militanta invandrare och feminister som strider på gator och torg runt om i Sverige. Allt har ett pris. När tålamodet tryter hos majoritetssamhället får alla bögar och lesbiska betala priset för att en liten militant grupp har misskött sig.

RFSL har officiellt uttalat att man stöder antirasister och feminister i deras kamp för bättre livsvillkor enligt RFSL diskrimineras alla tre grupperna av samma strukturer i det svenska samhället. Men hos de andra två grupperingarna står bögen och flatan allra längst ned i status. När de heterosexuella gatudemonstranterna gått vidare i sina liv, gift sig, skaffat egna barn och gjort karriär kommer få av dem skänka en tanke åt flatan Emma eller bögen Martin som stred tillsammans med invandrare och feminister på gatorna i ungdomen.

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".