KRÖNIKA: Det är emot min värdegrund att läsa era artiklar

I England varnade många för pedofilerna som jagade småflickor, men ingen vågade ta tag i det av rädsla för rasiststämpeln. I Sverige är vi många som länge har varnat för rörelser som IS och fått rasist-, nazist- och islamofobstämpel. Nu ska tydligen de homosexuella fortsätta smittas för att ingen vågar riskera homofobstämpeln.

Vi lever sannerligen i märkliga tider. I över åtta år har jag skrivit om militanta islamistiska rörelser. För detta har jag blivit uthängd i svenska medier. Uthängd och jagad av våldsförhärligande Researchgruppen och bloggen Inte rasist men. Jag möts av ilska, spott och direkt våld när jag är ute på fotografuppdrag. Allt för att jag har beskrivit sinnessjuka rörelser och människor.

För många år sedan drog jag alltså igång en sajt där jag beskrev vilka märkliga rörelser det finns inom islam. Jag var tydlig med att min kritik inte handlade om andlig islam eller om enskilda muslimer. Utan om de människor som ansåg sig ha rätten att ta andra människors liv. Jag gjorde en klar och tydlig begränsning. Trots detta valde så kallade antirasister att missförstå det hela, och påstod att jag egentligen pekade ut jordens alla muslimer. Och eftersom jag kritiserade halshuggningar i Allahs och Muhammeds namn var jag rasist.

 

Jag brukar börja varje dag med att tänka att nu kan det inte bli dummare. Sedan slår jag på min dator och bubblan brister.

Det är så mycket galet som numera pågår i Sverige att jag på fullaste allvar tror att större delen av svenska befolkningen fastnat i något slags kollektiv noja och behöver tvångsmedicineras.  Det är folk som vänder ryggen till demokratiskt valda politiker, brevbärare som vägrar sköta sina jobb, representanter från vänstergrupper som uppmuntrar och uppmanar till direkt våld och sabotage emot ett demokratiskt invalt riksdagsparti.

 

Senast i raden av galenskaper kretsar kring Dispatch Internationals avslöjanden av RFSL och Region Skåne. När vår chefredaktör Ingrid Carlqvist ringer upp Trafikverkets nationella samordnare för att fråga om han läst våra artiklar, får hon ett udda svar.

Jag kan inte läsa era artiklar eftersom ni är högerorienterade, och det är emot min värdegrund.

Vänta här nu. Dispatch International har avslöjat att RFSL inte sköter sitt uppdrag och att de pekar ut Trafikverkets familjevänliga rastplatser som platser för sexmöten. Vi har avslöjat att det finns en uppenbar risk för smittspridning och inte smittprevention bland homosexuella män i Skåne, men det är fel sorts tidning som avslöjat det hela. Man vill alltså hellre låta homosexuella män dö eller få plågsamma veneriska sjukdomar, eftersom budbäraren inte är den rätta?

 

Likadant är det när det gäller IS, Islamiska Staten. Det som nu sker i svallvågorna efter den Arabiska våren har jag beskrivit ett antal gånger.  Det har många av oss på Dispatch International gjort. Då har det hetat att vi har foliehattar på oss, att vi tror på konspirationer och är psykiskt sjuka. Samma människor som uttryckt detta, visar nu samma avsky för IS som vi gjort hela tiden. Men ifrågasätter man denna omvändelse, får man höra att det är skillnad för de har rätt värdegrund.

Vad är rätt värdegrund? Fråga en islamist som precis skurit halsen av en kristen om dennes värdegrund! Fråga en kurd som dödar för sitt land vad dennes värdegrund är, fråga en nazist!

Men så kan man självklart inte göra. Eftersom det bara är de självutnämnt goda och moraliska som har den rätta värdegrunden.  Ordet värdegrund står mig upp i halsen, och är inget annat än en våt, kommunistisk dröm. Rätta in dig i ledet, är du inte som vi så är du vår fiende och vi kommer att göra allt för att sabotera ditt liv.

 

Nu sitter vi alltså i en situation där en stor del av befolkningen blivit brännmärkta av en liten grupp människor inom medierna, politiken och den våldsamma autonoma vänstern. Dessa människor sitter på sina tronstolar och pekar ut vilka människor som är statens fiender, vilka ironiskt nog är just vi som står upp för demokrati och yttrandefrihet.

Dispatch International har avslöjat något riktigt intressant om RFSL, något som borde ha fått de större tidningarna att reagera och följa upp. Men precis som i England låter man galenskaperna fortsätta för man vill inte stöta sig med dem som tror sig bestämma i landet.

voyeurist-bögarna får väl fortsätta knulla och sprida sjukdomar mellan varandra vem bryr sig om de dör och lider? Precis som man lät övergreppen mot småflickor fortsätta i England, och precis som man låter IS rensa hela Mellanöstern från kristna. Vad gör det det drabbar ju inte den självutnämnda eliten?

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".