LEDARE: Ullenhag den återuppståndne Jesus |

I går såg jag Jesus. Erik Ullenhag stod i Rapport och förklarade att ordet ras ska tas bort ur det svenska språket, och vips försvinner rasismen. Det är helt enkelt genialiskt. Tänk vad mycket elände vi kan bli av med när Jesus Ullenhags metod är helt implementerad: Cancer, mardrömmar, förlamning och ensamhet bara för att nämna några hemskheter.

Erik Ullenhag ser ut som ett barn, och han uppför sig som ett barn. Mannen är 42 år gammal, men påminner om en lågstadieelev när det kommer till analys och konsekvenstänkande. Men som Jesus sa: Den som inte tar emot Guds rike som ett barn kommer aldrig dit in (Mark 10:13-16). Så här sa barnet i SVTs nyhetsprogram i går kväll:

Vi vet att det egentligen inte finns olika mänskliga raser. Vi vet också att den grundläggande delen av rasismen handlar om att man tror att det finns olika raser, att rastillhörigheten gör att man beter sig på ett visst sätt, och att vissa raser är överlägsna andra.

 

Mannen är ett geni! Han har inte bara funnit vägen till Guds rike han vill själv vara Jesus! Erik Ullenhag har löst den gordiska knuten rasismen försvinner om man eliminerar ordet ras. Att ingen tänkt på det tidigare. Det är så genialiskt att man baxnar.

Och tänk så många fler under vi likt Jesus kan göra med Ullenhags taktik. Alla problem i samhället kommer att försvinna. Vi förbjuder ordet cancer och vips finns det inga cancersjuka längre! Vi förbjuder ordet blind och vips kommer alla att se! Vi förbjuder ordet depression och vips är alla glada och ingen vill ta livet av sig.

Jag kan inte i ord förklara hur tacksam jag är över att Sverige har en sådan framstående och klok integrationsminister. Han borde klonas och skickas över världen.

 

Tänk nu vi förbjuder ordet islam, och vips är alla islamisterna borta! Ingen menar längre att Koranen är Allahs exakta ord, perfekt för alla människor i alla tider. Hamas försvinner från Gaza, ISIS från Syrien och Irak, och Irans ayatollor sluta hänga homosexuella från lyktstolparna. Erik Ullenhag får Nobels fredspris nästa år! Norrmännen kommer att gråta av glädje när de överräcker medaljen åt honom.

Han blir FNs generalsekreterare och då kommer han på att man kan förbjuda ordet fattigdom, och vips finns det inga fattiga i världen. Kan han slänga in ett förbud mot hedersvåld också, så har vi löst muslimska kvinnors helvete runt om i världen.

 

Det är bara ett litet aber i sammanhanget. Det är inte rasisterna som kommer att gråta när ordet ras försvinner. Det är Afrosvenskarnas riksförbund och alla andra rasifierade i vårt land som redan i går kväll rasade mot Ullenhag. Deras ordförande Zakaria Zouhir, också vänsterpartist, menar att strävan efter ett färglöst samhälle är att sopa det här under den blågula mattan och låtsas som att vi inte har rasism i samhället.

Damn! Ullenhag som kämpar så tappert med sin cape och sitt svärd får på moppo av dem han fjäskar allra mest för. Stackars Jesus men som även Muhammed fick erfara blir ingen profet i sin egen stad.

Kanske får Ullenhag också en del problem med att övertyga forskarna om att sluta forska efter rasskillnader i den medicinska forskningen. Men hey vad betyder det om man kan krossa rasismen. Att folk dör har väl aldrig stört detta förvuxna barn som av outgrundlig anledning hamnat i Rosenbad.

 

En sak ska jag säga er, kära landsmän och landsmaninnor. Jag flyttar till Danmark och lämnar er kvar i Dårarnas Paradis, landet som fortfarande heter Sverige men inom kort kommer att vara Al-Emârat-us-Suediyyah, det vill säga Emiratet Sverige. Jag lider med er alla, men för att inte förlora förståndet (eller livet) måste jag lämna er.

Jag hälsar välkommen till alla som vill överleva. Här i Danmark kommer ni att tas emot med öppna armar, och även om de har galna politiker här också, så kommer Dansk Folkeparti och Venstre att vinna nästa val och då blir det viss ordning på torpet.

För här vågar de.

 

Se bara på debatten mellan Venstres tuffa Inger Støjberg och en galen dansk konvertit vid namn Junes Kock, som representerar det antidemokratiska och islamistiska partiet Hizb ut-Tahrir. De hymlar inte med att kvinnor ska tillbaka till spisen och gå omkring som övertäckta tält om de har fräckheten att gå utanför ytterdörren. Han vill ta vårt samhälle 1400 år tillbaka i tiden, och det goda med honom är att han säger det. Rakt ut. Han önskar att alla vänder tillbaka till islam (för vi är ju alla födda muslimer ), för då blir vi lyckliga.

Men Inger Støjberg i sina fräcka skor backar inte för dåren. Hon är tuff som få.

 

Tur för Junes Kock att Ullenhag inte verkar i Danmark. Vår nye Jesus hade då viftat med sitt trollspö och förbjudit ordet antidemokrati, och vips hade Hizb ut-Tahrir försvunnit. Tänk vad lyckliga vi är.

 

 http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article4943897.ece

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".