INSÄNDARE: Shit, jag ska rösta SD

Jag är svensk, jag är inte nazist, jag är inte fascist, jag är inte rasist, inte extrem på något sätt. Har många vänner som är invandrare från till exempel Eritrea, Etiopien, Turkiet och Grekland.

Just nu skäms jag över att vara svensk. Våra största tidningars journalister omyndigförklarar svenska folket, mörkar sanningen, hånar och hittar på osanningar. Mina sympatier har alltid legat åt vänster med solidaritet och rättvisa som grundstenar, men känner nu en enorm frustration när jag ser vad som håller på att hända med vårt land.

Får jag inte vara stolt svensk längre!? Varför ska vissa människor med makt bestämma över vad jag ska tänka och känna? Vad är politisk korrekthet!? Håller med Ingrid Carlqvist till 100 procent när hon skriver om vem som bär ansvaret till att Svenskarnas Parti överhuvudtaget existerar.

Jag är övertygad om att de flesta som röstar på detta parti bara känner sig överkörda och betalar tillbaka med en pungspark i och med sin röst. I själva verket är det sakfrågor som invandringen man vill ha upp på dagordningen, något de etablerade partierna vägrar ta i. Shit, trodde aldrig jag skulle rösta på ett parti som SD. Nu blir det så kära makthavare!

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".