Se presskonferensen om Muhammeds flickor!

I fredags släppte Free Speech Library Lars Hedegaards bok Muhammeds flickor på svenska. Vi hade bjudit in tre extremt intressanta talare till presskonferensen men givetvis vågade inte en enda svensk journalist höra vad Anne Marie Waters, Mona Walter eller Nicolai Sennels hade att säga om kvinnors helvete inom islam.


Men vem behöver gå omvägen via journalister, när man själv kan höra vad de och Lars Hedegaard sa? Här är hela presskonferensen (som hölls på engelska). Bild- och ljudkvaliteten är inte den bästa, men förhoppningsvis går budskapen ändå fram.

Anne Marie Waters är Labour-kvinnan som hoppade av och nu i stället kandiderar för UK Independence Party till det engelska parlamentet. Hon berättar om de muslimska pedofilligorna som härjat i Storbritannien under årtionden men först nu har avslöjats och ställts inför rätta. De kunde ha stoppats för 30 år sedan, men inga tidningar vågade publicera historien då och inte ens nu vågar de nämna vad förövarna har gemensamt, nämligen islam.

Mona Walter är somaliskan som kom till Sverige för 20 år sedan och blev förskräckt när hon hörde vilka budskap som sprids i svenska moskéer: Blanda dig inte med kaffir-samhället, ta inte svenskar som vänner, föd många barn så att vi kan ta över Sverige! För tio år sedan konverterade Mona till kristendomen och kämpar nu febrilt för att väcka Svenska kyrkan och myndigheter som godtroget låter sig luras av de falska imamerna.

Nicolai Sennels är en dansk psykolog som under några år arbetade i ett ungdomsfängelse där han mötte många unga muslimer. I boken Bland kriminella muslimer (kommer på svenska i höst) beskriver han de viktiga kulturella skillnaderna mellan västerlänningar och muslimer, och varför islam kommer att dominera om vi inte förstår dessa skillnader och bemöter dem kraftfullt.

 

Köp boken här

Engelska

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".