Dispatch fedter ikke for nogen

Dispatch har ingen andre venner end vore læsere derfor behøver vi din hjælp. Vi holder os til det gamle motto: Uden frygt eller favorisering. I vore spalter bliver ingen skånet for kritik og ingen fjende bliver glemt, hvis han gør noget godt.

Efter atter et travlt år trænger reaktionen til ferie. Den starter 3. juli og varer til 18. august en måned før det svenske riksdagsvalg. Men skulle der ske noget, som vi absolut må skrive om, vil vi naturligvis gøre det og udsende et nyhedsbrev.

Så kik ind på d-intl.com en gang imellem hvor du end tilbringer sin velfortjente ferie.

 

Sommerpausen betyder ikke, at vi slipper for udgifter. Vi har personale, der skal have løn, og regninger, der skal betales. Derfor forlænger vi den indsamling vi startede i april og som løber til 1. juli. Målet var 100.000 kr. og det har vi nået.

Tak til alle fantastiske og gavmilde læsere, der med deres bidrag har sikret, at Dispatch International fortsat kan udkomme.

Men vi skal videre med vores arbejde. Derfor fortsætter vi indsamlingen til 1. september.

Hvis du kan afse en slant fra feriekassen, så indsæt et beløb på vores bankgiro 113-4493.

Eller hvorfor ikke købe et Honest Press-certifikat et smukt bvis på, at du hører til dem der støtter den frie presse.

 

hpc6

 

Vore trofaste læsere kender baggrunden for, at vi ikke kan tjene penge ved at sælge avisen. Hver gang vi har forsøgt, er det blevet saboteret af de sædvanlige statsbetalte venstreekstremister, der lever af at undertrykke andres ytringsfrihed og eksponere dem, der abonnerer på medier, magthaverne ikke kan lide.

Vi må altså sikre driften af DI på anden måde. Derfor beder vi læserne betænke os med et beløb stort eller lille.

Og at der er brug for os, er der ingen tvivl om. Det viser det voksende besøgstal på vores website vi ligger nu konstant på ca. 100.000 hits om dagen.

Vi ved, at vi hver dag bliver ivrigt læst af andre medier, meningsdannere og politikere selv om de sjældent citerer os. Det kunne jo medføre, at den rabiate venstrefalanks også hængte dem ud som racister, fascister og fremmedhadere.

 

Men hvorfor netop Dispatch International? Der findes jo også andre gode alternative medier i Sverige, Danmark, Norge og den vide verden. Dem læser vi dagligt med betydelig interesse og udbytte. Der er plads til os alle sammen.

Vores særlige plads er, at vi følger det motto, der for godt hundrede år siden blev formuleret af Adolph S. Ochs manden, der startede New York Times: Avisen skulle fortælle historierne uden frygt eller forkærlighed without fear or favor.

Det betyder, at Dispatch International ikke er bange for at fornærme nogen. Vi har ingen specielle venner, der kan regne med særbehandling.

Denne indstilling til journalistikken er desværre blevet så sjælden, at medieeliten antager, at vi er snævert forbundet med visse politiske partier f.eks. Dansk Folkeparti og Sverigedemokraterne og at vi skåner dem for kritik.

 

Enhver, der har læst os, vil vide, at sådan er vi ikke.

Vi har ingen venner, der kan regne med, at vi vil dække over deres dumheder. Og vi har ingen fjender, der bliver forbigået, når de gør noget godt.

Sådan skal journalistik være. Vi skriver for vore læsere og de skal kunne stole på os.

Desværre er der få af vores slags i det ørkenlandskab, som medierne efterhånden har udviklet sig til.

Derfor har du brug for Dispatch International.

Og derfor appellerer vi til dig om at sikre vores fortsatte eksistens.

Send os en donation. Så er vi her også, når du kommer hjem fra ferien.

 

Venlig hilsen

Ingrid Carlqvist og Lars Hedegaard

 

 

Swedish

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".