LEDARE: Lätt att komma till rätta med könsstympningen i Sverige

Häromdagen kom nyheten som borde ha skakat Sverige i sina grundvalar men bara ledde till ytterst halvhjärtade fördömanden: En hel skolklass flickor i Norrköping är könsstympade. Problemet är lätt att åtgärda inför obligatorisk hälsoundersökning för flickor från stympningskulturer, och utvisa föräldrarna som skändar sina döttrar så grovt.

 

ingridcarlqvist_22-290x195Massinvandringen och befolkningsutbytet i Sverige håller i en skenande hastighet på att förvandla ett av världens bästa och tryggaste länder till en nation av rent barbari. Statsminister Fredrik Reinfeldt borde skämmas ögonen ur sig som sagt att ursvenskt är bara barbariet.

Jag vet inte vad Reinfeldt egentligen syftade på den gången eftersom inga journalister bad honom precisera detta vanvettiga uttalande, men att utmåla de timida, laglydiga och auktoritetstrogna svenskarna som barbarer samtidigt som han själv fyller landet med slaktare som skär sönder sina döttrars underliv och mördar dem, borde ha lett till åtal för landsförräderi alternativt hets mot folkgrupp.

 

I Dagens Nyheter kunde man häromdagen läsa om en studie som Karolinska institutet gjort med kvinnor från Etiopien, Somalia, Djibouti och Eritrea. De tror att var tredje vill fortsätta omskära sina döttrar.

Det är en del av hederskulturen. Kvinnorna anger vikten av att fortsätta med omskärelse för att försäkra döttrarnas oskuld och därigenom säkra familjens heder, säger Vanja Berggren som är en av författarna till studien till DN.

Här blir det extremt märkligt. Heder? I Sverige? Hur har de helt kunnat missa att heder i Sverige betyder att man respekterar sina barns rätt till sina kroppar och sina liv?

 

Förklaringen kom i en riksdagsdebatt i tisdags, där Sverigedemokraterna medverkade till att fälla regeringen genom att se till att fler invandrare får tillgång till den samhällsorienterande utbildning som finns. Va? Fler invandrare? Är inte detta redan obligatoriskt för alla som får uppehållstillstånd här?

Nix. Riksdagsledamoten Mattias Karlsson, SD, säger till SD-Kuriren:
Tack vare bland annat min motion måste regeringen nu ge fler grupper av nyanlända invandrare tillgång till samhällsorientering där de får lära sig om svensk kultur och svenska lagar, rättigheter och skyldigheter. Jag tyckte naturligtvis att deltagande i denna undervisning borde vara obligatorisk för alla nyanlända, men den delen av motionen gick inte igenom.

 

Den delen av motionen gick inte igenom? Regeringen maler varje dag om integrationen och hur den ska förbättras (lösning: tvinga svenskarna att sluta vara så rasistiska), men har inte ens genomfört obligatorisk undervisning i svensk samhällskunskap?

 

Sverige är Europas mest extrema land när det kommer till invandring. Som Merit Wager visade häromdagen på sin engelskspråkiga blogg gav Sverige (9,5 miljoner invånare) fler invandrare asyl under 2013 än Europas största land Tyskland (81 miljoner invånare).

Det betyder att Tyskland gav asyl åt en per 3 144 invånare, medan Sverige gav asyl åt en per 360 invånare!

Det kan nu inte råda någon tvekan för svensken i gemen att alla regeringar, oavsett färg, i årtionden målmedvetet har jobbat på att byta ut befolkningen från den etniskt, homogena svenska till ett sammelsurium av folk från jordens alla hörn. Om detta beror på att de på allvar tror att Sverige ska få en plats i himlen som humanitär stormakt eller om de helt enkelt insett att en befolkning utan solidaritet och gemenskap är enklare att styra över återstår att se.

 

Om politikerna hade satt upp strikta regler för de nya svenskarna, gett dem rejäl undervisning i svenska lagar och regler, och förklarat att hedersmord och könsstympning ofelbart leder till långa fängelsestraff och ovillkorlig, livstids utvisning hade det möjligen kunnat fungera hjälpligt. Om man dessutom hade sett till att bara de med akut asylbehov hade fått stanna och koncentrerat resten av invandringen till högutbildade västerlänningar, hade det möjligen kunnat fungera hyggligt.

Men att släppa in hundratusentals analfabeter från världens mest barbariska kulturer utan att ens tala om för dem att vi fördömer deras sedvänjor, är inget annat än fullskaligt vansinne. Ondska. Politik när den är som mest barbarisk.

Det är egentligen mycket enkelt att komma tillrätta med könsstympningen.

Men det feministiska parti som hoppas komma in i riksdagen i september, tycker att hälsokontroller är rasistiska och kallar dem omotiverade tvångsundersökningar. Därmed visar de en gång för alla att de skiter fullständigt i kvinnor från andra kulturer ett sant rasistiskt perspektiv.

 

Fotnot: Nu skriver Norrköpings Tidningar att alla de könsstympade flickorna var stympade redan när de kom. Då säger jag: Inget uppehållstillstånd för könsstymparfamiljer.

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".