Muhammeds flickor är här!

Lars Hedegaards banbrytande bok Muhammeds flickor finns nu i svensk översättning. Den rykande färska och uppdaterade boken har just kommit från tryckeriet skynda dig att beställa den! 

Muhammeds flickor är antagligen den mest välresearchade bok som någonsin skrivits om sexuella övergrepp i Allahs namn. Den dokumenterar allt om förtryck, våld, våldtäkter, hedersmord, sexuellt slaveri och sexuella övergrepp inom familjen allt det som inte tillåts komma fram i den offentliga debatten. Det är en skakande berättelse om våldsam förnedring av otaliga flickor och kvinnor världen över under 1 400 år.

När du läst boken kommer du inte längre att tycka att den islamiska terrorgruppen Boko Harams kidnappningar av flickor i Nigeria är obegripliga. Tvärtom följer dessa händelser bara det schema som Muhammed lade ut för sina följare. Du kommer också att förstå varför könsstympningar fortfarande förekommer i den muslimska världen, till och med i Sverige. Inte minst kommer du att begripa varför brutala gruppvåldtäkter har blivit ett växande fenomen i Västvärlden.

 

Lars Hedegaards bok heter i original Muhammeds piger och utkom på danska 2011, i samband med att han själv hade dragits inför rätta för ett uttalande om våldtäkter inom islam. Den fick fina recensioner:

 

En viktig bok, skrev såväl Politiken som Kristeligt Dagblad.

Överbevisande, skrev Jyllands-Posten.

Hedegaard har rätt, skrev Berlingske Tidende.

Väldokumenterad, intelligent, skrev Human Rights Service.

Det finns en viss sanning, skrev Weekendavisen.

Så här köper du ditt exemplar:

Sätt in 279 SEK på vårt bankgiro 113-4493 och kom ihåg att uppge namn och postadress, så skickar vi boken till dig. Bor du utanför Sverige eller Danmark, måste du lägga till 50 SEK på grund av den dyrare frakten, alltså 329 SEK.

Bor du i Danmark sätter du in 279 DKK på vårt danska konto:

Dispatch ApS, Danske Bank, Holmens Kanal,Registreringsnummer 4310,Kontonummer 0011147755

Bor du utanför Danmark eller Sverige använder du:

Dispatch Filial,Box 4203,203 13 Malmö,Sverige

Kontohavare: Dispatch Filial, IBAN: SE74 6000 0000 0006 8364 5218,BIC/Swift: HANDSES

 

Du som redan har beställt och betalat Muhammeds flickor kommer att få ditt exemplar i brevlådan nästa vecka.

Det finns fortfarande exemplar kvar av den danska utgåvan Muhammeds piger. Vill du köpa den, klicka här:

http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/muhammeds-piger.htm