INSÄNDARE: Brev till ett älskat barnbarn

Kära duktiga B!

Här kommer ett något kontroversiellt brev som jag dock tycker att jag måste skriva. Mina motståndare skulle kanske anse att jag är fientligt inställd till invandrare, men det är jag inte. Jag är mycket kritisk till invandringen, vilket är något annat.

Det väller in muhammedaner (det heter så på de germanska språken, ej muslimer), som håller på att förstöra Sverige med hedersmord, vanliga mord och rån och allmänna trakasserier, misshandel, gruppvåldtäkter, bidragsfiffel och annan brottslighet.

Mina motståndare skulle nog säga att jag har fördomar, men det som ofta felaktigt kallas för fördomar är en form av kunskap om andra folk som man fått under hela sitt liv. Muhammedaner praktiserar kusinäktenskap, vilket ger genetiska skador av alla slag.

Det jag vill säga är att du måste akta dig för invandrarkillar från andra länder än Europa, så kallade män från MENA-länderna. Det är främst araber jag syftar på, och de som kommer från Afghanistan, Kurdistan, Persien, Somalia etc. De föraktar oss och vill inte integreras i det svenska samhället och betraktar svenska flickor som sina dörrmattor. Ibland gifter de sig med svenska flickor och skiljer sig sedan de skaffat en massa barn och gifter sig med en kvinna från sitt eget land.

Var klok!

Hoppas du tar brevet på rätt sätt då jag vill dig och alla mina barnbarn väl.

 

Må så gott

Farfar S

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".