Sista midsommaren i Sverige

Två stora nyheter på två dagar bombdramat i Gamla stan och de könsstympade flickorna i Norrköping visar att Sverige efter berömvärda insatser äntligen blivit mångkulturellt. I ett uttalande på midsommarafton förklarade statsminister Fredrik Reinfeldt nöjt att vårt land nu inte bara kan stoltsera med i särklass flest våldtäkter i Europa, utan också kan visa upp flesta antal könsstympningar i en och samma skola.

Än en gång tar Sverige täten, jublade Reinfeldt.

STOCKHOLM. Vid den i hast sammankallade presskonferensen på regeringskansliet Rosenbad i morse, deltog förutom Fredrik Reinfeldt också integrationsminister Erik Ullenhag och Miljöpartiets språkrör Åsa Romson. Stolta förklarade de att deras satsning på att på så kort tid som möjligt få in det högsta antalet invandrare från Tredje världen, nu med önskvärd tydlighet visar att Sverige är bäst i Europa på samhällsomstörtande förändringar.

Aldrig förr har så många haft så få att tacka för så mycket, konstaterade Erik Ullenhag inför de förvånade journalisterna.
När frågorna om vad han egentligen menade började hagla, satte Ullenhag upp båda händerna i luften och såg mäkta belåten ut.
Nu måste ni tänka positivt. Bombmannen i Gamla stan gav svensk polis en unik möjlighet att träna och de skötte sitt uppdrag med den äran. Vi i regeringen har länge varit oroade över att svensk polis sällan ställs inför samma skarpa situationer som deras kolleger i exempelvis Irak och Syrien gör. Gårdagens bombdrama gav oss en fantastisk chans att öva inför de många bomb- och gisslansituationer som vi räknar med att få uppleva här hemma framöver. Så tack, bombmannen!

Men tänk om någon hade kommit till skada, muttrade en av reportrarna från Aktuellt.
Men nu gjorde ju ingen det, sa Ullenhag med triumf i rösten. Men visst, det kan finnas en och annan gammelsvensk som inte ännu förstår tjusningen i denna sortens dramatik och dem kan jag lugna med följande besked: Tack vare bombmannens insats har vi i regeringen insett det omänskliga i att neka någon en enda människa asyl i Sverige. Så från och med i dag kommer Migrationsverket att döpas om till Serviceverket och deras arbete ska till hundra procent koncentreras på att hjälpa nysvenskarna tillrätta.
Statsminister Fredrik Reinfeldt, som kände att han hade hamnat utanför rampljuset, harklade sig nu och slet åt sig den mikrofon Erik Ullenhag lagt beslag på.
Som landsfader vill jag uppmana alla gammelsvenskar att vara extremt generösa mot nysvenskarna. Även om jag instämmer med Ullenhag om den polisiära nyttan med bombmannens insats, så måste vi inse att de asylanter som får ett negativt besked blir så upprivna att de tvingas ta till sådana här metoder. För att vi i framtiden ska undvika liknande incidenter, kommer nysvenskarna från och med nu inte bara att få permanent uppehållstillstånd redan vid Öresundsbron eller på flygplatserna de kommer dessutom att få välja fritt vilken bostad de vill ha. Det är gammelsvenskarnas plikt att flytta ut från sina hem om en nysvensk pekar ut just det huset som deras drömhus. Det är hög tid att de orättvisor som så länge rått mellan de rasistiska gammelsvenskarna och de färgglada nysvenskarna rättas till.

Nu började oron sprida sig bland de mikrofonförsedda reportrarna. Inte stod väl statsministern och sa att de kunde förlora sina hippa bostadsrätter?
Det gäller väl inte Södermalm? undrade en långhårig journalist från Dagens Nyheter.
Eller Äppelviken? flämtade Aftonbladet-reportern som fasade för att komma tillbaka till redaktionen och informera Jan Helin om att hans bostad kunde komma att konfiskeras av en flyktingfamilj.
Fredrik Reinfeldt log nedlåtande.
Men snälla gentlemen of the press! Ni står väl inte här och motsätter er helt modesta krav från nysvenskarna? Jag litar på att ni i denna prövningens stund bevisar den solidaritet ni så länge predikat för era läsare. Jag tänker själv föregå med gott exempel och överlämna Sagerska huset åt en somalisk klan som länge varit i starkt behov av en rejäl bostad, där de kan få rum åt det stora khat-lager som är nödvändigt för varje rättrogen somalier.

Medan journalisterna febrilt knappade på sina mobiltelefoner och slet sina hår, steg Åsa Romson fram till mikrofonen.
Jag vill börja med att citera en av mina idoler, Mona Sahlin. Denna midsommarafton 2014 blir den sista gammelsvenskarna tillåts fira. Som Sahlin så klokt uttryckte det redan 2002 så är midsommaraftonsfirandet töntigt och leder bara till ännu större avundsjuka från gammelsvenskarna gentemot nysvenskarna som ju har sina härliga och spännande kulturer.
Död åt midsommarfirandet!
Journalisterna svettades nu ymnigt. En rockförsedd yngling från Expressen höjde sin röst.
Men vad säger ni om de könsstympade flickorna i Norrköping? Vad planerar regeringen att göra för dem?

Reinfeldt, Romson och Ullenhag utbytte förtjusta blickar mellan varandra, och sa i kör:
De ska tilldelas diplom! Under våra lektioner i islam och muslimska traditioner har vi förstått att kvinnors sexualitet är ytterst skadlig för samhället. Genom att begränsa den kommer Sverige att bli ett mindre sexualiserat samhälle och vi kan en gång för alla sätta stopp för den vidriga sexism som under så många år drabbat den kvinnliga befolkningen i vårt land.
De omskurna flickorna i Norrköping visar vägen och vi hoppas att många gammelsvenska kvinnor följer deras modiga exempel och låter skära bort de syndiga kroppsdelar som leder dem i fördärvet.
Nu klarade inte journalisterna pressen längre. I deras huvuden rådde kaos och förvirring. Flera av dem rörde sig mot dörren, men verkade inte vara i stånd att öppna den.
Från podiet hördes politikertrion samla sig till ett sista triumfatoriskt uttalande. Fredrik Reinfeldt tog mikrofonen:
Nu tycker jag att vi alla gemensamt i denna lokal sjunger Små grodorna en sista gång!

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".