LEDARE: Sexlivets mysterier

Kvinnor vill ha riktiga män och kan de inte få dem lokalt, röstar de på politiker som lovar att importera dem.

Lars Hedegaard. Foto: Roger Sahlström

Här är det stora mysteriet som ingen vill tränga in i, eftersom de kanske skulle upptäcka något som skakar dem i deras innersta.

Mysteriet är följande: Hur kan det komma sig att kvinnor i Västvärlden är betydligt mer intresserade än män av att rösta på partier som går in för fri invandring trots att invandringens konsekvenser framförallt går ut över kvinnorna?

Från bland annat danska undersökningar vet vi att kvinnor i betydligt större utsträckning än män röstar på partier som går in för mångkultur, pläderar för respekt för främmande ideologier och agiterar för islam som en berikning.

Det gör uppenbarligen inget större intryck på de kvinnliga väljarna att det är de och deras döttrar som måste lägga upp sig för det något avvikande sexuella beteende som utövas av hårda män från Mellanöstern och Afrika.

 

I Dispatch International skrev Morten Uhrskov för ett par dagar sedan om en svensk mor som dagen efter att hennes dotter blivit våldtagen och misshandlad av ett par invandrade kulturberikare, gick ut på Facebook med ett hatiskt fördömande ja, du gissar rätt Sverigedemokraterna. Som om det var de som hade burit hand på hennes dotter.

Morten Uhrskov betecknade moderns uppförande som ett utslag av något han kallar Sverigesyndromet ett obegripligt tvång att fjäska för dem som gör en illa och ett lika obegripligt hat som alla som kritiserar dem.

Det är inte helt rättvist att framställa det som ett särskilt svenskt problem, för vi hittar samma mönster i Danmark om än inte i samma extrema omfattning. Detta kan bero på att vi i Danmark inte har tillnärmelsevis lika många våldtäkter per invånare som vårt grannland. Muslimska gruppvåldtäkter i kombination med bestialisk misshandel av flickan hör trots allt till ovanligheterna på denna sida Sundet. Utan tvekan beror det på att gärningsmännen kan förvänta sig hårda straff och ingen sympati i pressen eller bland de våldtagnas familjer.

Ändå röstar även danska kvinnor över genomsnittet på politiker som vill ha fler muslimer, mer islam och därför också mer kvinnoförtryck.

 

Det beror på rädsla, säger en del. Men det stämmer ju inte.

Man kan vara rädd för konsekvenserna av den invandring som redan ägt rum, men då skulle man ju tvärtom till varje pris försöka förhindra ännu mer invandring från länder där kvinnor behandlas sämre än skit. Det kan man göra genom att rösta på partier som vill begränsa invandringen och är man av förståeliga skäl rädd för att träda fram i offentligheten med detta, kan man bara låta bli.

Nej, det är något annat i görningen här och det har med sex att göra.

 

2004, i samband med utgivningen av Ibn Warraqs bok Därför är jag inte muslim, var den engelska och tidigare feministiska författaren Fay Weldon (som hade skrivit förordet) i Köpenhamn. Presskonferensen ägde rum på Politiken där Weldon skapade kalabalik genom att påpeka att det för kvinnor ligger något sexuellt oemotståndligt i att bli betjänade av hårda män underförstått män med hårdare könsorgan än dem som de alltmer feminiserade västeuropeiska männen kan eller vill visa upp. Män som kan utdela örfilar och sätta kvinnor på plats.

Som civilisationshistoriker länge har lagt märke till älskar kvinnor inte alla, men tillräckligt många segerherrarna. Runt om i Europa rådde aldrig någon brist på villiga kvinnor som slängde trosorna så fort de fick chans på närkontakt med representanter för det tyska herrefolket.

Och i det gamla Romarriket fick gladiatorerna all sex de kunde önska till och med kvinnor från överklassen svärmade omkring de muskelsvällande männen från arenan.

 

Av en eller annan anledning har västeuropeiska män låtit sig luras att de får ligga genom att framstå som mjuka feminister. Därför blir de helt förvånade när kvinnorna hellre vill ha riktiga män.

Det går nog inte många år förrän vanliga danska och svenska män inser att det är bättre att gå över till Muhammed om man vill ha tillgång till kvinnor. Om kvinnorna i det långa loppet blir nöjda med den samhällsordning de så ivrigt har bidragit till, är det inte en mans uppgift att sia om.

 

Men det finns en helt annan möjlighet. Män behöver inte välja mellan att antingen vara kvinnoförtryckare och kvinnohatare eller det som Arnold Schwarzeegger kallade girly men. Vad sägs om att gå tillbaka till det tillstånd som rådde för 30-40 år sedan och som varit grundläggande för vår kultur i hundratals år?

Kvinnor behöver heller inte välja mellan sittkissande män och testosteronpumpade exemplar från inre Arabien.

Det gick ju ganska bra förr i tiden.

 

Fotnot: I boken Muhammeds flickor kan svenska kvinnor läsa, vad de kan glädja sig åt i den nya sköna världen. Köp den här.