Passa på innan Farliga ord tar slut!

Missa inte att skaffa ditt eget exemplar av boken med de farliga ord som Lars Hedegaard och Ingrid Carlqvist har skrivit. Orden som lett till ett mordförsök, otaliga hackerangrepp och en smutskastningskampanj utan motstycke i svenska gammelmedier.

 

Farliga ord är Free Speech Librarys första bok på svenska, men det kommer många fler. Boken inleds med ett fylligt reportage om varför Dispatch International startades och hur vi ser på allt som hänt tidningen och dess redaktörer sedan dess. Därutöver får du ett urval av Hedegaards och Carlqvists bästa ledare i skiftande ämnen såsom mediekritik, klimatfrågan, feminismen, invandringspolitiken och islam med nya inledningar.

Den här veckan har boken nått alla de läsare som förhandsbeställde den. Redan har glada mejl strömmat in:

 

Erling skriver:

Hej vänner
Äntligen damp farliga ord ned i min brevlåda och till min stora glädje så var den tillika signerad!!!
Nu blir det till att kasta sig över och läsa den, helgen är räddad.
Tack till er båda för ett utomordentligt jobb.

 

Helena skriver:

Fick boken idag. Läsglädje!

 

Markus skriver:

Farliga ord är en viktig bok. Och nej, författarna Ingrid Carlqvist och Lars Hedegaard går inte till överdrift när de ifrågasätter demokratins status i Sverige.

 

Det finns fortfarande några böcker kvar av den första upplagan. Den kostar 195 kronor inklusive porto, och givetvis får du den signerad av chefredaktörerna. Tveka inte att beställa Farliga ord, vi har ännu inte bestämt om vi kommer att trycka en andra upplaga. Beställ ditt exemplar redan i dag, genom att klicka på länken här.

 

 

Redan i nästa vecka börjar vi sälja en ny bok: Muhammeds flickor. Det är boken som Lars Hedegaard skrev när han åtalades för brott mot danska rasismparagrafen för ett uttalande han gjort i sitt hem om att många muslimska män våldtar sina egna barn. Ett brott han friades från av en enig Högsta domstol.

Muhammeds flickor, som nu alltså kommer på svenska, är sannolikt den mest välresearchade bok som någonsin skrivits om sexuella övergrepp i Allahs namn.  Hedegaard dokumenterar allt om förtryck, våld, våldtäkter, hedersmord och sexuella övergrepp i familjen sådant som aldrig tillåts komma fram i den offentliga debatten. Det är en skakande berättelse om våldsam förnedring av otaliga flickor och kvinnor världen över.

Muhammeds flickor fick fina recensioner när den utkom i Danmark 2011. En viktig bok, skrev såväl Politiken som Kristeligt Dagblad. Överbevisande, skrev Jyllands-Posten. Hedegaard har rätt, skrev Berlingske Tidende.

Missa den inte!

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".