Kejserens nye presse

Panikken over Dispatch International breder sig i mainstreammedierne. Det er fuldt fortjent og hvis du vil bidrage til at vi kan fortsætte vores arbejde, så glem ikke vores indsamling, der nu er en fjerdedel i land

 

Medier som Expressen, Aftonbladet og journalisternes fagblad Journalisten udfolder energiske bestræbelser på at udgrænse Dispatch International. Det er en ubetydelig lille racistisk site, som ingen kan tage alvorligt. Den bringer vanvittige historier uden hold i virkelighed og drives ikke af journalister, siger de selv om dens chefredaktører har årtiers erfaring med at redigere og skrive i mainstreampressen.

Hvorfor er de så bange for os? Vi er jo ikke bange for dem, selv om de har enorme økonomiske ressourcer i ryggen, mens Dispatch Internationals eneste våben er at skrive sandheden og stole på hjælp fra vore læsere.

Denne video giver et ret præcist billede af situationen:

 

 

Ja, hvad ville der ske, hvis det gik op for folket, at mainstreampressen ikke gransker magten, men gransker folket med henblik på at opdrage det til de rette meninger?

Det ville gå forfærdelig skidt for Expressen, Aftonbladet og alle de andre. Og det ville gå lige så skidt med mediernes siamesiske tvillinger inden for politik og kulturliv.

Det kunne ende med, at folk ligesom i Kejserens nye klæder begyndte at grine af dem i stedet for at tage dem alvorligt i al deres opstyltede selvgodhed.

 

De ved det udmærket, ligesom kejseren og hans hofmænd jo også inderst inde var klare over, at majestæten gik omkring i det bare ingenting.

Men facaden må holdes for enhver pris. Og her har vi grunden til mainstreampressens evindelige beskyldninger mod Dispatch International for racisme, fremmedhad og højreekstremisme.

Mon ikke de selv er klar over, at det bliver for ensformigt i det lange løb? Og at det tyder på uopfindsomhed? Der sidder en håndfuld journalister og redaktører rundt om i mediehusene og gentager hinanden. Journalist nr. 1 skriver, at DI er racistisk, hvorefter journalist nr. 2 citerer nr. 1, hvorefter journalist nr. 1 citerer nr. 2 osv. Der kommer aldrig nye vitaminer i produktet.

 

Foreløbig går det godt. Hvis der i dagens Sverige var en lille dreng, der sagde, at kejseren ikke havde noget på, ville han blive slået ned af kejserens sortklædte stormtropper og derefter arresteret og indbragt for tingsretten.

Det glædelige er, at der trods årtiers folkeopdragelse stadig findes enkelte slemme drenge. Den mest uopdragne af dem kan vi se i kejserens nye presse er Dispatch International.

Faktisk er vi så nederdrægtige, at vi fortsætter, selv om Oisin Cantwell, Frau Åsa Linderborg, Thomas Mattsson og Helena Giertta er ved at eksplodere i et afmægtigt raseri.

 

Det kan vi kun gøre med støtte fra vore læsere.

Og den får vi.

For tiden kører vi en indsamling, hvis mål er at skaffe 100.000 inden 1. juli.

 

I dag er vi en fjerdedel i land.

Men vi er altså langt fra i mål. Så hvis du synes, at vi skal fortsætte vores arbejde, så giv os en økonomisk håndsrækning.