startar insamling målet är minst 100 000 kronor

I snart ett år har vi gett ut Dispatch International utan att ha fasta intäkter. Vi behöver din hjälp så att vi kan fortsätta vår kamp för frihetsrättigheterna och bli ännu bättre.

Bakgrunden till vår situation känner du redan till: Personer med anknytning till den svenska våldsvänstern har gjort enorma ansträngningar för att få tag i namnen på våra prenumeranter och tillfoga dem så mycket skada som möjligt, exempelvis genom att i samarbete med mainstream-medierna utsätta dem för fysisk skada eller ödelägga deras karriärer.

I en rättsstat skulle polis och åklagarmyndigheten ha gripit in mot sådana angrepp på rätten till privatliv och för informations- och yttrandefriheten. Så sker dock inte in Sverige, där förbrytarna tvärtom belönas med journalistiska utmärkelser och officiellt erkännande.

De svenska myndigheternas inställning betyder i praktiken att de som avviker från statsideologin inte längre har lagens skydd, utan gjorts till fredlösa mål för våldsvänstern och dess allierade i mainstream-pressen.

Dispatch International vägrar böja sig för hot, överfall och sabotage. Detta trots att det är med fara för våra egna liv som vi exempelvis bevakar våldsvänsterns härjningar i Malmö med omnejd.

 

 

Men vi kan inte göra hela arbetet ensamma. Och eftersom vi inte skulle drömma om att utsätta våra läsare för skada, har vi valt att finansiera vår verksamhet via frivilliga bidrag.

Sådana har vi turligt nog också fått. Således har läsarna genom donationer gjort det möjligt för oss att genomföra en omfattande opinionsundersökning i Sverige och Danmark, som vi har rapporterat om i flera artiklar.

Det är också i Dispatch International man hittar den enda seriösa journalistiska bevakningen av de skandalösa rättssakerna mot Tryckfrihetssällskapets förre kassör och mot gatukonstnären Dan Park. Det mesta som har stått i gammelmedierna har varit lögn och dikt.

Nya rättssaker i syfte att skrämma oliktänkande är på väg och läsarna kan vara säkra på att Dispatch International kommer att vara på plats och berätta vad som egentligen händer.

Det är också i Dispatch du kan läsa sanningen om invandringen, den misslyckade integrationen, islamiseringen, våldtäktsvågen, skolans undergång, välfärdsstatens kommande sammanbrott, de härskande eliternas övergrepp, EU, klimathysterin och mycket annat. Alltså allt det som gammelmedierna gör sitt bästa för att undvika eller försöker rättfärdiga med ideologiskt motiverade bortförklaringar.

 

Som du säkert har lagt märke till satsar vi nu också stort på förlaget Free Speech Library. Vår första bok är en samling av chefredaktörernas bästa ledare, och ett långt inledande kapitel om Dispatch Internationals födelse och de många strider vi tvingats utkämpa för att överleva. Du köper boken Farliga ord här.

 

Senare i vår planerar vi också att på svenska utge Lars Hedegaards banbrytande och kritikerrosade bok Muhammeds flickor som handlar om våldtäktskulturen inom islam, samt psykologen Nicolai Sennels mycket efterfrågade Bland kriminella muslimer. Och många, många andra böcker som aldrig hade getts ut på svenska om inte vårt förlag funnits.

 

Men utan ekonomiska medel kan vi inte fortsätta vårt arbete eller infria våra ambitioner om att bli ännu bättre.

Därför startar vi nu en insamling bland våra läsare. Den löper fram till 1 juli och vårt mål är att samla in minst 100 000 kronor.

Skänk vad du kan avvara.

Insätt ett belopp stort eller litet på vårt bankgiro 113-4493.

Eller köp ett eller flera av våra Honest Press-certifikat.

 

Vi rapporterar återkommande om insamlingens status.

Och kom ihåg att snabb hjälp är dubbel hjälp.

 

Vänliga hälsningar

 

Ingrid Carlqvist & Lars Hedegaard

 

Om du bor i Danmark:

Dispatch ApS
Danske Bank, Holmens Kanal
Registreringsnummer 4310
Kontonummer 0011147755

Övriga länder:

Dispatch Filial
Box 4203
203 13 Malmö
Sverige

Kontohavare: DISPATCH FILIAL
IBAN: SE74 6000 0000 0006 8364 5218
BIC/Swift: HANDSESS

 

 

Danska

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".