Succé för Farliga ord skynda dig att köpa nu!

Beställningarna väller in for Free Speech Librarys första bok på svenska, och du har fortfarande två dagar på dig att skaffa ditt eget signerade exemplar till introduktionspriset 149 SEK.

Onsdag 2 april är sista dagen på vårt förmånliga erbjudande av boken Farliga ord. Denna samling ledare av Dispatch Internationals chefredaktörer sätter fingret på de många saker som har gått snett i Sverige: massinvandringen, islamiseringen, feminiseringen, rättsväsendet, de maktfullkomliga politikerna och de yttrandefrihetshatande journalisterna.

Boken har dessutom en fyllig inledning av Christina Alm, som beskriver Dispatch Internationals födelse och de många attacker vi blivit föremål för diaboliska hackerangrepp, lögnaktigt förtal och mordförsök på Lars Hedegaard för att bara nämna några.

Men precis som Lars Hedegaard konstaterade direkt efter attentatet mot hans liv, så har denna tidning ett motto: Hellre dö än hålla käften.

 

Ingenting kommer alltså någonsin att tysta Dispatch, hur gärna våra motståndare än önskar det. Men den senaste tidens händelser (rättegången mot Tryckfrihetssällskapets förre kassör och häktningen av gatukonstnären Dan Park),

Dan Park åtalad igen för samma bilder

Dan Park häktad för brott som kanske inte ens är brott

LEDARE: Adjö, Sverige mig får ni inte stämpla som psyksjuk

Skornas dag i Malmö tingsrätt

 

tyder på att förvandlingen av Sverige från demokrati till totalitär stat av sovjetiskt snitt går snabbt. För att undvika att tystas med hjälp av olika rättsliga förfaranden, har tidningens svenska chefredaktör Ingrid Carlqvist bestämt sig för att lämna Sverige och flytta till Danmark.

Därifrån kommer bevakningen av den svenska galenskapen att skötas precis som förut. Dispatch International kommer att fortsätta vara den nagel i ögat på etablissemanget som har gjort tidningen såväl hatad som fruktad av makthavarna.

 

Köp ditt exemplar av Farliga ord här. Din beställning ska vara skickad senast onsdag 2 april för att du ska kunna dra fördel av vårt introduktionspris på 149 SEK inklusive moms och frakt och dessutom få ett signerat exemplar. Därefter stiger priset till 195 SEK.

Så här utnyttjar du introduktionserbjudandet:

Sätt in 149 SEK på vårt bankgiro 113-4493  senast den 2 april, och kom ihåg att uppge namn och postadress. Vi skickar boken till dig omedelbart efter utgivningsdagen, som är måndag den 7 april. Bor du utanför Norden måste vi lägga till det extra portot.

 

Farliga ord. ISBN 978-87-92417-27-5. 168 sidor. SEK 149,00 (fram till 2 april, därefter SEK 195,00). Utkommer 7 april.

Bor du i Danmark:

Dispatch ApS
Danske Bank, Holmens Kanal
Registreringsnummer 4310
Kontonummer 0011147755

Andra:

Dispatch Filial
Box 4203
203 13 Malmö
Sverige

Kontohavare: DISPATCH FILIAL
IBAN: SE74 6000 0000 0006 8364 5218
BIC/Swift: HANDSESS

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".