Tänd ett ljus för Sverige

Köp Farliga ord medan det fortfarande är möjligt.

 

Ljusen släcks över hela Europa. Vi kommer inte se dem tändas igen i vår tid. Det sa Storbritanniens utrikesminister Sir Edward Grey vid Första världskrigets utbrott 1914.

Exakt 100 år senare är det ännu inte natt i Sverige, men en falang bestående av regeringen, pressen, åklagarmyndigheten och våldsvänstern arbetar febrilt på att släcka vartenda frihetshopp.

Ett av de ljus som fortfarande brinner är Dispatch International. Det bevisar vi nu genom att tillsammans med det danska förlaget Trykkefrihedsselskabets Bibliotek/The Free Speech Library utge Ingrid Carlqvist & Lars Hedegaards bok Farliga ord.

Den innehåller det bästa de två redaktörerna under nästan två år har skrivit i Dispatch International.

Köp den innan det svenska åklagarväsendet förbjuder den.

Är vi hysteriska? Ser vi i syne?

Döm själva.

 

För några dagar sedan kunde vi här på Dispatch International berätta om ett märkligt rättsfall mot Tryckfrihetssällskapets tidigare kassör som efter en hjärnskakning daskade till en muslimsk kvinna på armen, med en mjuk sko.

Åklagaren skyndade sig att åtala honom för hatbrott för att få honom skickad i fängelse i minst ett halvår och få resten av sitt liv förstört. Samtidigt ville hon göra Tryckfrihetssällskapet medansvarigt för hänsynslös misshandel av muslimska kvinnor. Som bevis delade hon ut några artiklar skriva av representanter för den svenska våldsvänstern och den kände mångkulturelle ideologen Göran Rosenberg. Hon menar alltså att tingsrätten ska ta hänsyn till åsikter från folk som vill krossa Tryckfrihetssällskapet.

 

Om det låg det minsta bakom beskyllningarna om rasism, nazism och hets mot folkgrupp mot Tryckfrihetssällskapet, vars ordförande är Dispatch Internationals medredaktör Ingrid Carlqvist, skulle Dispatch International för länge sedan ha dragits inför rätta.

Vartenda ord vi har skrivit har naturligtvis granskats av åklagarmyndigheten och dess partner i den svenska våldsvänstern. Men de har inte kunnat hitta något att hänga oss för, annars skulle Ingrid Carlqvist för länge sedan ha suttit inspärrad och Sverige skulle ha krävt dansken Lars Hedegaard utlämnad till svensk rättvisa.

 

Medan detta skrivs har åklagarmyndigheten vecklat in sig i en ny rättsskandal. Denna gång är offret konstnären Dan Park. Medan tingsrätten fortfarande grubblar på om hans bilder verkligen utgör hets mot folkgrupp-brott (dom väntas om 1-2 veckor), har samma tingsrätt häktat Dan Park för vad som förefaller vara precis samma bilder. Se artikel HÄR.

Detta utspelar sig i ett land där polisen knappt rör ett finger när Dispatchs redaktörer blir hotade på öppen gata, när datorer tillhörande ledande svenska medier används till avancerade hackerangrepp mot vår webbsida och där vänsterextremister försöker hacka sig in i vårt prenumerantregister för att ödelägga våra läsares liv:

Ledare:Fallet nedlagt

Dispatch International lever vidare

Detta utspelar sig i ett land där man utan risk kan förklara att man önskar att vita män utrotas, där man utan ringaste bevis kan anklaga meningsmotståndare för rasism och nazism, där svartklädda stormtrupper kan överfalla demokratiska möten medan polisen tittar på och där man får journalistiska priser för att stjäla namn och adresser på andra mediers kommentatorer och offentliggöra deras namn i tidningar så att de kan mista arbete, vänner och bekanta.

 

Det är så man uppför sig i en stat på väg mot totalitarism.

Mörkret sänker sig nu snabbt över folkhemmet.

Hjälp oss att hålla en glipa öppen för ljuset.

Se här hur du kan skaffa ditt exemplar av Farliga ord och dra fördel av vårt tidsbegränsade introduktionserbjudande.

Så här utnyttjar du introduktionserbjudandet:

Sätt in 149 SEK på vårt bankgiro 113-4493  senast den 2 april, och kom ihåg att uppge namn och postadress. Vi skickar boken till dig omedelbart efter utgivningsdagen, som är måndag den 7 april. Bor du utanför Norden måste vi lägga till det extra portot.

 

Farliga ord. ISBN 978-87-92417-27-5. 168 sidor. SEK 149,00 (fram till 2 april, därefter SEK 195,00). Utkommer 7 april.

Bor du i Danmark:

Dispatch ApS
Danske Bank, Holmens Kanal
Registreringsnummer 4310
Kontonummer 0011147755

Andra:

Dispatch Filial
Box 4203
203 13 Malmö
Sverige

Kontohavare: DISPATCH FILIAL
IBAN: SE74 6000 0000 0006 8364 5218
BIC/Swift: HANDSESS