Därför ska du köpa Farliga Ord!

Om du vill förstå varför svenska journalister ljuger dig rakt upp i ansiktet och tillsammans med politikerna verkar fast beslutna att förstöra Sverige, ska du köpa boken Farliga Ord. Ingrid Carlqvist och Lars Hedegaard har samlat sina bästa ledare i denna bok som du just nu kan köpa till specialpris signerad.

 

Ingrid Carlqvist och Lars Hedegaard är båda rutinerade och erfarna journalister. Bägge har haft högt uppsatta positioner inom mainstream-medierna, men stod till sist inte ut med den förljugenhet och det läsarförakt som frodas där. I Sverige är det mycket, mycket värre än i Danmark och därför var det just Sverige Carlqvist och Hedegaard riktade in sig på när de hösten 2012 startade Dispatch International.

De var förberedda på motstånd, men ingen av dem hade kunnat förutse styrkan i det hat som riktades mot dem och tidningen. I bokens förord berättas om hur allvarliga attackerna mot webbsidan var från första dagen:

 

Vi tvingades lägga enorma summor och tid på att skydda sidan, vilket förstås var precis vad hackarna ville att åderlåta oss ekonomiskt. Nu stod det klart hur farliga de ord som vi tagit oss fräckheten att skriva var. Det räckte inte att demonisera oss, man ville stoppa oss från att säga orden överhuvudtaget, säger Ingrid Carlqvist.

Lars Hedegaard chockas av att Sverige är ett laglöst land, där man, som han uppfattar det, utan risk för repressalier kan attackera meningsmotståndare i akt och mening att få tyst på dem. Han kan i det här läget inte föreställa sig vidden av det gränslösa hat som väckts till liv av hans tidning. Men han kommer snart att bli varse att attacker mot datasystem inte är det värsta man kan råka ut för i de här sammanhangen.

 

På förmiddagen den 5 februari 2013 ringde ett postbud på Lars Hedegaards dörr i Köpenhamnsstadsdelen Frederiksberg. När han gick ner för att öppna porten drog det falska postbudet upp en pistol och avfyrade den. Kulan visslade strax förbi Hedegaards högra öra och medan mördaren fumlade med att ladda om pistolen gick 71-åringen till attack med ett knytnävsslag. Mördaren rusade iväg och har än i dag inte hittats, trots att polisen har såväl fingeravtryck som DNA. Köpenhamnspolisen tror att mördaren valts ut på grund av att han inte fanns i brottsregistret, och att den som skickade honom är en utländsk organisation.

I Farliga Ord berättas om hur svenska medier spred bilden att Hedegaard själv hade hittat på attentatet för att få sympati. En av dem som påstod detta var författaren Katarina Mazetti. I ett svar till Mazetti skrev redaktörerna:

 

Att sprida lögner och obekräftade påståenden omkring sig är både otrevligt och farligt. Faktiskt menar vi att journalisternas hatiska ton mot Lars Hedegaard och de många felaktiga beskrivningarna av honom, kan vara en bidragande orsak till mordförsöket. Kanske hade det falska postbudet fått för sig att Lars Hedegaard var fritt villebråd.

Vi på Dispatch International offrar vår egen säkerhet för att få behålla vårt demokratiska styrelseskick och för alla svenskars rätt att fritt få uttrycka en åsikt vad gör du? Sprider ondsinta rykten och sitter sedan och lipar över att du blir utsatt för näthat.

Dansk polis jobbar fortfarande, drygt ett år efter attentatet, efter hypotesen att det var Lars Hedegaards roll som dansk chefredaktör för Dispatch International som gjorde honom till måltavla. Han hade ju varit ordförande för Trykkefrihedsselskabet sedan 2004 utan några som helst problem det nya var tidningen.

 

Det råder alltså ingen tvekan om att svenska journalister, politiker, experter och allehanda självutnämnda tyckare är extremt rädda för Dispatch International. När du läser Farliga Ord kommer du att förstå varför Carlqvist och Hedegaard avslöjar dem nämligen med byxorna nere, gång på gång.

Om du är trött på eliternas lögner och verkligen vill förstå hur Sverige blev Absurdistan är detta en bok du inte får missa! Beställ den redan i dag till introduktionspriset 149 SEK. Alla som beställer före 2 april får ett signerat exemplar av Farliga Ord.

Beställ här.