Kære Linda Rasmussen

Vi skal mødes i Malmö Tingsret på mandag, hvor jeg skal vidne i sagen mod en mand, der står anklaget for at have mishandlet to kvinder.

 

Under tirsdagens retsmøde, som jeg som kommende vidne ikke kunne deltage i, forstår jeg, at du bestræbte dig på at sammenknytte mandens mulige voldsforbrydelse (sagen er jo endnu ikke afgjort) med Trykkefrihedsselskabet. Som jeg forstår det, fremførte du den påstand, at den anklagedes optræden var inspireret af Trykkefrihedsselskabet, idet du plantede den påstand, at Trykkefrihedsselskabet opfordrer sine medlemmer og sympatisører til at overfalde sagesløse muslimske kvinder, fordi vi er fremmedhadere og racister.

Det er sandelig en fascinerende teori som ville være endnu mere fascinerende, hvis du havde gjort dig den ulejlighed at underbygge den med beviser. Men du har ikke anført ringeste bevis ingen dokumenter, ingen udtalelser fra ledende medlemmer af Trykkefrihedsselskabet, ingen førstehåndsvidner, der har deltaget i voldskurser i Trykkefrihedsselskabets regi. Det troede jeg egentlig man skulle i en svensk retssal især når man som du optræder som offentlig anklager.

 

Ganske vist anførte du nogle synspunkter om Trykkefrihedsselskabet udtrykt af Expo/Researchgruppen og Mathias Wåg. Kunne du ikke have fundet nogle mere troværdige hjemmelsmænd? Vi erkender, at Expo/Researchgruppen har stor ekspertise, når det kommer til voldsforbrydelser, idet flere af deres medarbejdere selv er dømt. Det gælder således Mathias Wåg. Men er det nok til at bevise dine beskyldninger mod Trykkefrihedsselskabet?

Så sagde også i retten, at hvis man ikke troede på de voldsmænd, du påberåbte dig, så ville man måske tro på den kendte forfatter Göran Rosenberg, der også skal have skrevet slemme ting om Trykkefrihedsselskabet.

Mener du, at det er et bevis?

Jeg kender flere medlemmer af Trykkefrihedsselskabet, der ikke synes særlig godt om Göran Rosenberg, men beviser det, at han er forbryder?

Så vidt jeg er orienteret, er det kun i diktaturstater, at folk kan blive dømt, fordi nogen mener noget dårligt om dem.

 

Hvis du skulle have lyst til at sætte dig ind i, hvad ledende medlemmer af Trykkefrihedsselskabet faktisk mener og ikke hvad Expo, Mathias Wåg eller Göran Rosenberg mener, at vi mener kan jeg anbefale dig at læse bogen Farliga ord. Den rummer det bedste, som jeg og min danske kollega Lars Hedegaard (mangeårig tidligere formand for det danske Trykkefrihedsselskab) har skrevet i Dispatch International.

Lige nu kan du få den til en fordelagtig introduktionspris, nemlig 149 kroner inklusive moms og forsendelse.

Se her , hvordan du får fat på dit eksemplar.

Venlig hilsen

Ingrid Carlqvist, formand for Tryckfrihetssällskapet og chefredaktør for Dispatch International

 

Swedish

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".