Farliga Ord

Det välrenommerade danska förlaget Trykkefrihedsselskabets Bibliotek/The Free Speech Library ger nu ut sin första bok på svenska. Detta sker i samarbete med Dispatch International.

 

Ingrid Carlqvist & Lars Hedegaard:

Farliga ord

omslag1

Boken innehåller ett stort urval av författarnas bästa alster från tidningen Dispatch International och ämnesvalen spänner brett över olika samhällsfrågor.

Läs om Malmö hatets stad, det immigrations-industriella komplexet, politikerna, mainstreammedierna och kulturelitens misslyckanden och deras samarbete med vänsterextrema organisationer, om islamisering och sharia, Sveriges upplösning och urspårning, hoten från den iranska mullokratin, totalitära tendenser inom Svenska kyrkan, rabiat feminism och mycket, mycket mera.

Mäktiga intressen har gjort allt för att stoppa Dispatch International. I ett grundligt förord beskriver Christina Alm tidningens uppseendeväckande och dramatiska historia med allt den fört med sig av rasismanklagelser, hackerangrepp, försök att kartlägga tidningens prenumeranter och förstöra betalningssystem, våldsamma överfall och till och med mordförsök.

Än har de inte lyckats och du har nu en enastående chans att förvärva denna banbrytande bok.

Om du köper Farliga ord senast onsdag den 2 april, får du den till introduktionspriset 149 kronor, inklusive moms och frakt. Därefter kostar boken 195 kronor.

Alla exemplar som köps till introduktionspris är signerade av författarna.

Så här utnyttjar du introduktionserbjudandet:

Sätt in 149 SEK på vårt bankgiro 113-4493 senast den 2 april, och kom ihåg att uppge namn och postadress. Vi skickar boken till dig omedelbart efter utgivningsdagen, som är måndag den 7 april. Bor du utanför Norden måste vi lägga till det extra portot.

Sagt om Farliga ord

Ord är ett mäktigt vapen. Ord kan avslöja. Ord kan ljuga och mörklägga. Ord kan frigöra eller förtrycka. Språket, orden, är ett av den politiska maktens mest kraftfulla maktmedel. I ett totalitärt samhälle är sanna ord farliga. Sverige är till formen fortfarande en demokrati, men de sanna orden lever i ett alltmer fientligt klimat. Yttrandefrihetens fiender utgörs i dag inte bara av den politiska makten, islam och våldsvänstern. Även journalisterna har gjort sig till de sanna ordens fiender.
Dispatch International vägrar att spela med i denna fars. I den här tidningen ska vi skriva sanningen. Sedan får det bära eller brista, skrev Lars Hedegaard i tidningens första ledare den 30 augusti 2012.
När han och Ingrid Carlqvist bestämde sig för att starta Dispatch International visste de att de skulle möta hårt motstånd, inte minst från sina egna kolleger. Men de visste inte att en av dem skulle utsättas för mordförsök och att båda två år senare skulle bo i skyddat boende. Så farliga är de sanna orden i dag. Läs dem medan vi fortfarande har tillgång till dem.

Julia Caesar

Författare och kolumnist på Snaphanen

Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Dessa ögonvittnesskildringar och reflektioner från ett land och en demokrati i fritt fall skrämmer mig mer än science fiction. Men de ger samtidigt en känsla av att inte alla svenskar marscherar i takt mot politisk och moralisk likriktning, inbördeskrig och katastrof. Kom inte och säg att ingen varnade dig.

Mikael Jalving

Dansk historiker och författare till Absolut Sverige: Ett land i förändring (2012)

 

Farliga ord. ISBN 978-87-92417-27-5. 168 sidor. SEK 149,00 (fram till 2 april, därefter SEK 195,00). Utkommer 7 april.

Bor du utanför Sverige.

Dispatch ApS
Danske Bank, Holmens Kanal
Registreringsnummer 4310
Kontonummer 0011147755

Hvis du bor uden for Sverige, skal du indsætte pengene på vores danske bankkonto:
Dispatch ApS
IBAN: DK3030000011147755
SWIFT: DABADKKK