RLM Åkesson hos psykologen

Den nya informationen gällande Jimmie Åkesson (SD) gör Ingrid Carlqvist, Conrad och Länsman intresserade! Vi dyker in i Jimmies huvud och barndom i detta program!

Vi vet nog alla ganska väl var vi har Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson idag. Men var hade vi Jimmie under sin barndom när han flyttade till Sölvesborg? Vi får lära känna Jimmie som aldrig förr! Vi i Radio Länsman finner det intressant. Men det gör tydligen inte hånskrattande sk statsvetare och andra stolpskott som har gjort karriär på att ha en viss åsikt om Sverigedemokraterna, och en viss åsikt gällande det mångkulturella Sverige. Vi har (vettigare?) åsikter och tankar. Lyssna på hur vi ser på det hela i detta program.

Lyssna även på specialprogrammet vi släppte med anledning av 700 gilla på Facebook. Lyssna här.

Vill ni ha fler specialprogram? Nästa kommer vid 800 gilla. Hjälp oss dit. BESÖK&GILLA

PROGRAMTID: 1:11:38

LADDA NER PROGRAMMET SOM MP3: Högerklicka här och välj Spara länk som/spara som
!!REKOMMENDERAS STARKT!! Enkelt att ladda ner. Lyssnar man istället via Youtube så kan det ladda långsamt och programmet kanske avbryts ofta om man inte har bra uppkoppling.

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".