Nedräkning till lansering!

På torsdag 3 januari kommer våra svenska prenumeranter att få Dispatch International hem i sina brevlådor. Om du inte bor i Sverige eller om du föredrar att läsa tidningen online, vänligen teckna en prenumeration på vår online-utgåva på svenska och engelska. Den senare innehåller också ett antal artiklar på danska.
Under tiden laddar vi alla för julhelgerna. Varför inte ta detta tillfälle att ge dig själv och/eller dina kära en prenumerationDispatch International? Vi är medvetna om att du har många utgifter i december och därför erbjuder vi dig följande beställ din prenumeration nu eller allra senast 22 december, så får du tidningen till våra introduktionspriser:
Papperstidning 1 år 975 SEK

Papperstidning ½ år 535 SEK

Online 1 år 805 SEK

Online ½ år 450 SEK
Om vi har mottagit din order senast 22 december, erbjuder vi dig att vänta med betalningen till 1 februari 2013. Men skynda dig, vi höjer prenumerationspriserna 1 januari enligt följande:
Papperstidning 1 år 1 095 SEK

Papperstidning ½ år 615 SEK

Online 1 år 905 SEK

Online ½ år 515 SEK
Vi tvivlar inte på att mainstream-medierna kommer att fortsätta och till och med trappa upp sin kampanj mot Dispatch International. De kommer att anklaga oss för rasism, främlingsfientlighet, fascism och allt annat. En del gentlemen of the press har till och med nedlåtit sig till att hacka vår webbsida, ett brott som polisen just nu utreder.
Med tanke på kampanjen, föreslår vi att du gör det enda rätta: Bli prenumerant så att du själv kan avgöra vilket slags tidning vi är. Vi har en enda ambition att ge ut en tidning som berättar som det är och levererar de nyheter du behöver och inte kan få någon annanstans.
Dispatch International tar gärna emot insändare och debattartiklar samt tips om nyheter du vill att vi ska gräva i. Kontakta oss här: [email protected].
Från oss alla till er alla ett riktigt Gott Nytt År!  

 

Ingrid Carlqvist & Lars Hedegaard

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".