INSÄNDARE: Sex frågor att ta ställning till

Det talas i dag ofta om Sverige som en humanitär stormakt, om hur duktiga vi är och hur goda vi är som kan ta emot så många asylsökande, att vi slår rekord efter rekord i Västvärlden. Men här är frågorna du bör ställa dig.

De flesta politiker och tyckare i båda blocken har ingen aning om verkligheten och hur den ser ut. Verkligheten i dag är att vi spenderar många skattemiljarder varje år på fel personer. Vi till och med omfördelar bistånd som är öronmärkt för satsningar ute i världen, och fördelar dessa till svenska politikers arvoden och till smarta affärsmän som exempelvis Bert Karlsson, så att han och andra kan få 27 000 kronor i månadshyra för en 15 kvadratmeter liten stuga på en camping.

Fråga 1. Kan någon som vurmar för att unga starka män från Mena-länderna (Middle East, North Africa) förklara för mig varför de inte ska vara kvar i sina respektive länder? Antingen för att bygga upp dem eller kriga mot islamistiska krafter som vill förstöra dem. Om Sverige skulle anfallas och befinna sig i krig, skulle vi då tycka att våra svenska unga män var värda något om de levde lyxliv i Dubai i stället för att stanna och kämpa?

Och när kriget en dag tog slut och allt var trasigt, skulle vi då inte vilja att våra unga män var hemma och hjälpte till att bygga upp Sverige igen?  Nej, de som vurmar för ensamkommande barn kan uppenbarligen gå hur långt som helst i kampen för att dessa skäggiga, ofta 20-30-åriga, killar ska få stanna.

 

Fråga 2. Hur kan de miljövurmande partierna, som kan tänka sig att gå hur långt som helst för att straffa svensken med höga skatter på bensin, samtidigt tycka att det är rätt att ta folk från lågenergiländer och placera dem i högenergiområden som Norrland? Det kostar nästan inget att bygga och bo i Mena-området, men i Sverige är det svindyrt att bygga, värma upp, producera mat, transportera, bli smugglad för att inte tala om alla utsläpp.

 

Fråga 3. Om det nu är så dyrt och energikrävande här i Norden, varför är det rasistiskt att tycka att man ska ta hand om personer i konfliktens närområde där kulturen, språket och miljön är väldigt lik och det är lätt att leva och integreras?

 

Fråga 4. Varför ställer inte Carl Bildt och våra EU-politiker krav på exempelvis Dubai, Kuwait, Saudi, FAE, Bahrain med flera länder att ta hand om sina egna? Varför ska Israel, som är litet som ett svenskt landskap, husera 100 000-tals påhittade palestinier som i själva verket är araber, med samma religion, samma språk, samma högtstående kultur etc?

Jag har själv jobbat med flyktingar både i Sverige och i konfliktområden i världen, sett och mött verkligheten i Pakistan, Hongkong, Tanzania, Burundi, och nu här i Thailand. Om några dagar ska jag åter åka till en djungelby nära den burmesiska gränsen, där det bor flyktingar från minoriteter i Burma. Åsa Romson och Annie Lööf är inte intresserade av dessa flyktingar som inte har råd att fixa en smugglare som kan ta med dem till Sverige där de får ny identitet och PUT (permanent uppehållstillstånd). Dessa måste hjälpas på plats av bland andra oss, och detta gör mig automatiskt till rasist enligt sju riksdagspartier och alla etablerade medier i Sverige! För cirka 2 500 kronor kan vi här i djungeln hjälpa 11 familjer med totalt 50-60 personer i en månad. Många är skadade för livet av minor, malaria och undernäring, de är blinda, lama och saknar allt. För dessa 2 500 kronor får de sjukaste mediciner, de handikappade barnen och ungdomarna får blöjor, resten är ris, salt, matolja som kan dryga ut den magra djungelmeny de själva fixar eller fiskar, samt second hand-kläder. Vartenda öre inklusive dieseln i transportbilen är skänkta av personer som i Sverige skulle kallas rasister hela högen inte en skattekrona går åt.

 

Fråga 5. Hur kan man sova gott om natten som politiker när man har vuxna män (så kallade ensamkommande flyktingbarn) boende på institution i Sverige? Institutioner där personalen vittnar om att barnen erkänner att de är över 25 år, men måste ljuga för att få stanna. Män med inbyggt hat mot vår kultur, hat mot våra kvinnor, män som vi inte vet ett dugg om, inte var de kommer ifrån, vad de har gjort och vad de har för planer. Unga män som ofta har en personal per person, bra aktiviteter, god mat och service samtidigt som samma politiker drar in på allt inom skola, sjuk- och åldringsvård. Hur kan man sova gott när man betalar 2000-3000 kr/dygn för dessa män, samtidigt som man vet att man skulle kunna mätta 60 personer i ett konflikt område i en hel månad för denna summa? När man vet detta och ser dessa orättvisor och snedfördelningen av skattebetalarnas pengar så vill man både gråta och kräkas.

 

Fråga 6. Hur kan cirka 85 procent av den svenska väljarkåren stödja denna sjuka orättvisa och kallar oss som tycker olika för rasister? 85 procent stöder sju partier som gemensamt vill göra ditt land till en humanitär stormakt med öppna gränser och till detta använda dina pengar. 85 procent av väljarna stöder islamiseringen av Sverige och det konstigaste av allt det lilla spärrpartiet Kristdemokraterna och Sossarnas Broderskapsrörelsen (tidigare kristet, nu mångkulturellt under namnet Tro och Solidaritet) har gått i spetsen för bland annat böneutrop från moskéer.

En sista fråga, du röstar väl inte på dessa? Ta dig i kragen i maj och i augusti och se till att vi får en ny politik i Sverige.

Robin Coster

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".