Ledare: De Ofelbara i vild panik över

En del människor i de svenska mainstream-medierna tar till nordkoreanska metoder och har nu polisanmälts för olaga dataintrång

Dispatch International har satt skräck i svenska mainstream-medier, så till den grad att personer med anknytning till Sydsvenskan och Sveriges Television nu försöker släcka ner vår webbsajt. Förra veckan noterade vi att sidan var under våldsam attack av en storleksordning som normalt används av den som vill släcka ner ett mindre land eller en större organisation.

Vi stod emot attacken och vår säkerhet är av det slaget att vi planerar att överleva alla framtida attacker.

Den mest intressanta aspekten på detta våldsamma anfall var att personer associerade med flera svenska mediaorganisationer tog del i det. Vår analys av hackerattacken visar att bland de skyldiga fanns människor med anknytning till dagstidningarna Sydsvenskan, Norrköpings Tidningar, Värnamo Nyheter, Sveriges Television och ett produktionsbolag som regelbundet gör program åt Sveriges Radio, Tredje Statsmakten Media AB.

Det sistnämnda bolaget gör bland annat programmet Medierna i P1 för Sveriges Radio ett programs vars syfte är att granska svenska medier.

Ända sedan Dispatch International startade, har Sydsvenskan öst otidigheter över vår tidning. 23 november påstod Sydsvenskans kulturchef Rakel Chukri att Dispatch International piskar upp hat mot mörkhåriga personer. Hon var förstås oförmögen att visa upp ett enda exempel då Dispatch International gjort något sådant.

Nu visar det sig att personer med tillgång till Sydsvenskans datorer inte nöjer sig med att bara förtala oss, utan är inblandade i ett försök att krossa oss med olagliga medel.

Det finns ingen möjlighet att den nyligen genomförda attacken skulle kunna bero på ett ärligt misstag eller ett misslyckat försök att komma åt vårt innehåll. Hackarna har nogsamt konstruerat en komplex kod vars enda syfte har varit att riva ner vårt operativsystem. Attacken måste ha varit noggrant planerad och samordnad.

Oavsett hur attacken organiserades är de mediabolag som varit värdar för detta makalösa försök att förgöra en kollega juridiskt ansvariga, och de har alla blivit polisanmälda.

Svenska journalister har inte gjort någon hemlighet av sina försök att sluta benämna oss som det vi är, det vill säga islamkritiska. I stället har de fläckat ner oss med det absurda epitetet en antimuslimsk tidning. Förra veckan förklarade Daniel Sandström, chefredaktör för Sydsvenskan, för Medievärlden sitt beslut att kalla oss antimuslimska:

Tryckfrihetssällskapet och Dispatch International framställer ofta sig själva som islamkritiska, men tittar man närmare på dem ser man att det inte bara handlar om religionskritik. Det handlar om en vidare och mer aggressiv syn på muslimers rätt att leva och verka i västvärlden. Så islamkritisk är inte ett adekvat ord. Läsare har reagerat på ordvalet och det är reaktioner som varit nyttiga för oss.

Tanken verkar vara att en antimuslimsk tidning enklare kan anklagas för rasism och xenofobi.

Hur bedrövligt detta förgörelseförsök är, tar vi det som bevis för vilken nödvändig roll Dispatch International kommer att spela en roll som uppenbarligen nu svenska medier erkänner. Annars skulle de inte ha gått till sådana ytterligheter för att förgöra oss.

Mainstream-medierna i Sverige, alias De Ofelbara eller Trons Väktare, försitter aldrig ett tillfälle att bekänna sig till yttrandefriheten, men när en ny tidning som Dispatch International dyker upp på scenen, nöjer de sig inte med att bara förtala den. En del gentlemän i den ärade presskåren drar sig inte från att använda kriminella metoder för att tysta obekväma röster.

Vi är medvetna om att totalitära stater som Kina, Kuba och Nordkorea gör sitt yttersta för att tysta alla oliktänkande. Men fram till nu har vi aldrig hört talas om nyhetsmedier som i en demokratisk stat försöker efterlikna den kinesiska Centralkommittén, de styrande på Kuba eller de kära ledarna i Nordkorea.

Detta beteende vittnar om det sorgliga tillståndet i Sverige. Men De Ofelbara, våra så kallade kolleger i medierna, kan känna sig säkra på att deras försök att förinta oss kommer på skam. De kommer inte att lyckas hindra Dispatch International från att starta regelbunden utgivning varje vecka från januari 2013. De kommer inte att stoppa oss från att skaffa en mycket stor läsekrets. Och de kommer inte att hindra oss från att skriva den sanning som är en sådan sällsynt gäst i svenska mainstream-medier.

Det enda hackarna lyckades göra var att sätta sökarljuset på hur nödvändig Dispatch International är. Vi kan inte tänka oss ett bättre skäl för alla demokratiska och frihetsälskande svenskar att teckna en prenumeration på vår tidning.

Vi kommer inte att ge upp och vi kommer inte att tillåta frihetens fiender att få som de vill.

Vi är säkra på att du inte heller kommer att göra det.

STÖD SVERIGES ENDA FRIA TIDNING!

Om du mår lika illa som vi gör over hur svenska mainstream-medier beter sig, så har du här chansen att hjälpa till att påverka historien. Teckna en prenumeration på Dispatch International i dag, köp ett Honest Press Certifikat eller ge bort dem i julklapp! Ditt stöd kommer att hjälpa oss att överleva och blomstra, och en gång för alla avväpna De Ofelbaras hyckleri.

Prenumerera här

 

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".