Radio Länsman Intervjuar Lars Hedegaard (ENG) (LYSSNA!)

Det är ett privilegium för oss på Radio Länsman att få intervjua historikern, journalisten och författaren Lars Hedegaard. Hör vad han har att säga. Det är värt det!

(INFO: Intervjun är på engelska då danska för många troligtvis är svårt att förstå. Pga detta så kan även folk från andra länder lyssna. //THE INTERVIEW IS IN ENGLISH//)

När vi ber om en presentation så får vi höra en lång lista av vad Lars har uppnått i sitt liv. Vi vanliga dödliga kan vara glada om vi uppnår hälften av det. Det går inte att missa att Lars är en väldigt intellektuell man. Läser man på Wikipedia så kan man läsa att Hedegaard beskrivs som marxist. Stämmer detta verkligen? Vad har han för politisk bakgrund? Vi dröjer oss kvar vid det ämnet en bra stund. Sedan kommer vi in på mordförsöket mot Lars för nästan precis 1 år sedan. Vad hände? Vem gjorde det? Vad vet polisen?

Sedan går vi in på Sverige och uttalanden som Hedegaard har gjort tidigare gällande svenskar och muslimer. Hur ser danskarna på den politiskt efterblivna storebrodern Sverige nu för tiden? Detta blir intressant och sorgligt. Lars har även skrivit en hel del böcker. Han berättar bland annat om sin senaste bok som snart skall översättas till svenska. 2011 så blev Lars anmäld för hets mot folkgrupp. Vad var det om? Avslutningsvis så kommer vi in på Dispatch International.

LADDA NER PROGRAMMET SOM MP3: Högerklicka här och välj Spara länk som/spara som
!!REKOMMENDERAS STARKT!! NU INTE LIKA STORA FILER. Enkelt att ladda ner. Lyssnar man istället via Youtube så kan det ladda långsamt och programmet kanske avbryts ofta om man inte har bra uppkoppling.

Engelska

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".