Krönika: Gå inte på vänsterns rasistiska retorik!

Det är obegripligt hur invandrare som gjort något med sina liv, envisas med att köra ner sig själva i offerträsket. Det spelar ingen roll hur bra de lyckats i Sverige de sänker ständigt sig själva till en nivå där det stinker ruttet.

Foto:Roger Sahlström

Timbuktu, Özz Nüjen, Bilan Osman , Borzoo Tavakoli , är några av dem som verkar vara i stort behov av att utmåla sig som mobbade offer.

De gör sig själva till förespråkare för gruppen invandrare, vilket är helt idiotiskt. Invandrare är ingen homogen grupp, med ett språk, en kultur eller en specifik hudfärg. Redan här faller det mesta av det de säger.

 

Varför gör de så? En förklaring är att de har gått på vänsterns rasistiska retorik. I vänsterns värld är de bara invandrare, inget annat. De kan aldrig nå upp till vänsterns nivå, det är i själva verket ett mycket försåtligt slags rasism the racism of low expectations de låga förväntningarnas rasism.

 

Vänstern ställer inga krav på dessa människor, eftersom de inte förväntar sig att de ska komma någonstans på egen hand. För vänstern är dessa människor bara ting, små husdjur utan sans, vett eller förstånd, som de använder för sina egna egoistiska syften och för att fylla sig själva med falsk godhet. De kallar sig för humanister, men jag hävdar att de är humanismens direkta motsats.

 

Det är lätt att vara offer i Sverige. Alla som inte får det de vill, kommer inte fram i medierna. Men skrik att du är utsatt för strukturell rasism så kommer vänsterjournalisterna störtande. Vips har du fått vip-status i samhället. Detta gäller dock bara för de invandrare vars hudfärg redan på förhand ger dem en av vänstern godkänd offerstatus. Samt för dem vars sexualitet vänstern gett offerstämpeln. Vänstern hjälper gärna till att dela ut offerkoftor och gör allt de kan för att hålla dessa människor på plats i offerhålet.

Själva står de ovanför och håvar in beröm för sin enorma godhet. Och så går de hem till sina helvita och priviligierade områden, nöjda med dagens värv.

Men de låga förväntningarnas rasism skiljer sig inte ett dugg från den uppdelning av människor som nazisterna och kommunisterna höll på med. Vänstern ställer olika krav på dig och ger dig olika förmåner beroende på vem du är vilken hudfärg, religion eller sexualitet du har avgör om du tillhör de priviligierade eller inte.

 

Samhällen som styrs av rasistiska indelningar fungerar aldrig bra. Ett gott samhälle består av människor som skapar sociala kontrakt med varandra rättvisa överenskommelser mellan människor. I Per Albins folkhem skulle ingen vara styvbarn, men heller inte kelgris. Sämre eller bättre rättigheter ska inte baseras på hudfärger, gudar eller olika sätt att kopulera på.

Kommunisterna i forna Sovjetunionen försökte bygga sina samhällen efter en identitetspolitik och social ingenjörskonst, det funkade inte. Nazisterna försökte också dela upp folk, det funkade inte. Nu försöker de så kallade antirasisterna, som egentligen borde kallas nazister, göra samma sak. De kommer inte heller att lyckas. Gemensamt för dessa kollektiva idéer är att de lyfter bort människan från hela ekvationen. Men människor är människor kort och gott. Människor är inga instrument man kan flytta omkring som man behagar för att upprätthålla politiska vanföreställningar.

 

Ju längre vänstern får fortsätta med sin vansinniga indelningspolitik, desto mer splittrat kommer Sverige att bli. De påstår att de motarbetar ett vi och dom-samhälle, men arbetar i själva verket för ett sådant.

Jag tror vi står inför en konflikt som kommer att slå sönder Sverige. Överdriver jag? Knappast, historien ger mig rätt. Forna Sovjetunionen, Nazityskland, Sydafrika, Jugoslavien, Libanon, Iran, Indien/Pakistan, Libanon, Palestina, you name it överallt där man har försökt förändra eller skapa samhällen med kollektivistiska och indelande idéer som grund, slutar med stort lidande för människor. Kommunismen är dömd att misslyckas, nazismen likaså, även islamismen är dömd att misslyckas, eftersom inga av dessa idéer agerar utifrån den verklighet människor lever i. Ismerna befinner sig i ett drömtillstånd, jagandes en utopi det perfekta samhället. Antirasisternas utopi är precis lika fruktansvärd och precis lika dömd att misslyckas.

 

Enda sättet att få folk att fortsätta tro på de styrandes utopier (rätteligen dystopier) är att skrämma dem så pass att ingen vågar säga ifrån. Kollektiva idéer ligger bakom hundratals miljoner mördade människor, människor som dödades för att upprätthålla fantasin om det perfekta samhället.

I Sverige har man ännu inte börjat mörda folk. Men man är i full färd med att samla ihop mångkulturens fiender i register en lista över folk som i våldsvänsterns ögon förtjänar att överfallas, misshandlas och dödas. När börjar utrensningen?