Sveriges sak är vår

Sedan vi drog igång vår protest mot muslimska böneutrop i den svenska kommunen Botkyrka, har Dispatch International utsatts för den ena attacken efter den andra i syfte att stänga ner vår webbsida.

I över tolv timmar bombarderades vi med mer än en halv miljon träffar, varav 11 573 kom från en enda sajt i Rumänien.

Hur gärna vi än skulle vilja tro att Dispatch International är en megahit i Bukarest, tvingas vi dra slutsatsen att de rumänska anropen inte kommer från folk som vill oss väl.

En hel del människor där ute ogillar oss, så vi måste göra någonting rätt.

Detta för oss tillbaka till vår protestkampanj den mest sannolika förklaringen till de senaste angreppen från målmedvetna fiender till den västerländska friheten och yttrandefriheten.

I skrivande stund har mer än 3 000 modiga människor skrivit under protestlistan mot planerna på att införa islamisk överhöghet i en liten kommun i Sverige.

Den överväldigande majoriteten av underskrifterna kommer från Sverige. Ett uppmuntrande tecken på att svenskarna inte är så fogliga som deras dhimmie-härskare och de eftergivna medierna i Sverige hade hoppats.

Men varför är det så förhållandevis få underskrifter från Danmark, Tyskland, England, USA etc?

Beror det på att anständiga människor i dessa delar av världen lever under illusionen att Botkyrka-tricket enbart är ett svenskt problem?

Förstår de inte att under de senaste tjugo eller trettio åren har varje islamiskt försök att driva igenom kulturella eftergifter från otrogna samhällen, myndigheter och stater varit noggrant planerade och orkestrerade för maximal effekt?

Vi vet ännu inte vem som valde ut Botkyrka som platsen för minsta möjliga motstånd för detta eviga jihad för islamisk överhöghet, men vi kan vara helt säkra på att någon planerade det så.

Om Botkyrkas böneutrop vilka i själva verket är själva beviset för att en barbarisk ideologi styr över grannskapet tillåts att gå vidare, kan du vara säker på att de snart kommer till en moské nära dig.

Så oavsett var du bor, var snäll och skriv under vår protest här.

Sveriges sak är allas vår sak.

Due an unexpected data loss parts of this article may have been corrupted in the recovery process. This may include, but not limited to, broken links, broken images and incorrect publishing date. Recovered articles are published by "Dispatch Archive".